We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vandaag wordt de trailer voor Dishonored: The Knife of Dunwall, de tweede uitbreiding voor Arkane Studio’s first-person action game, vrijgegeven.

In The Knife of Dunwall neem je de rol in van Daud, de legendarische huurmoordenaar die de Keizerin vermoordde, en meet je je ook zijn wapens, gadgets, netwerk en bovennatuurlijke gaven aan. Nadat je de Keizerin vermoord hebt, en zo voorgoed de geschiedenis van Dunwall hebt veranderd, start je je zoektocht naar verlossing.

The Outsider onthult wat je schuld zou kunnen inlossen, maar wie – of wat – is Delilah? Vergezeld door the Whalers, de groep vrijbuiters en huurmoordenaars waar je steeds op kunt terugvallen, ga je op zoek in wijken van Dunwall die nooit eerder werden bezocht. Hier word je geconfronteerd met nieuwe en verschrikkelijke tegenstanders.

Gebruik een uniek arsenaal van nieuwe wapens en krachten die de dynamische vechtstijl, de manier om je voort te bewegen en stealth systemen in Dishonored nog beter maken. In de strijd om vast te houden aan je laatste greintje menselijkheid, zullen de keuzes die je maakt je uiteindelijke lot bepalen.

The Knife of Dunwall zal op 16 april beschikbaar zijn voor Xbox 360 en PC en op 17 april voor PS3. De uitbreiding zal €9,99 of 800 Microsoft Points kosten.

 

  • Nico

    Telkens als je denkt dat het niet beter kan, sturen ze toch weer iets beters de gamewereld in.
    Ziet er dan ook echt weeral bangelijk uit !

  • Indy

    Ze kunnen nog veel kanten uit met deze game. Een DLC met meer levels zou echt al een van de betere DLC’s zijn die de gaming industrie kent.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, Trailers, Xbox 360
Een nieuwe titelupdate voor Dishonored

Sluiten