We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Een nieuwe versie van Kinect voor Windows SDK 1.7 staat beschikbaar. Niet echt belangrijk voor het gamepubliek, maar bedrijven en ontwikkelaars krijgen hiermee interessant speelgoed met een aantal leuke features.

Kinect Interactions laat toe om applicaties te maken die ergonomisch zijn en gebaseerd worden op de natuurlijke manier waarop mensen bewegen en gebaren. Dit is mogelijk door push-to-press knoppen, grip-to-pan mogelijkheden en ondersteuning om op een slimme manier meerdere gebruikers en persoon-tot-persoon interactie te vergemakkelijken.  Klanten zullen hierdoor aangetrokken worden en voelen zich meer betrokken in het (aankoop)proces.

Kinect Fusion voegt verscheidene snapshots van de Kinect voor Windows sensor toe tot een volledig 3D model. De sensor kan rond een object bewegen en zo een 3D beeld schilderen waarmee je verder aan de slag kan. Een handige toepassing  voor 3D printen, interieur- en industrieel design en lichaamsscans.

Op de eerste Engadget Expand kreeg het publiek een voorsmaakje van wat er allemaal mee kan gedaan worden en dat kan je hier volgen. Vanaf de achtste minuut zie je effectief een voorbeeld van dit systeem. De techniek staat niet stil en de toepassingen van deze verbeterde Kinect voor Windowsmogelijkheden zullen in de toekomst meer en meer in het straatbeeld opduiken.

No more articles
Meer in Nieuws, PC
Army of Two: Masker Madness

Sluiten