We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
NCSOFT en ArenaNet kondigt vandaag de nieuwste Guild Wars 2 content update aan, The Nightmares Within. Hieraan wordt een Rock the Nightmare Music Video wedstrijd gekoppeld, waarbij een unieke Guild Wars 2 gitaar gewonnen kan worden!In deze release, die vanaf 12 november beschikbaar zal zijn, gaan spelers verder met de duistere verhaallijn uit de Tower of Nightmares release. Nadat het geheim rond de giftige verdediging van de toren ontsluierd werd, kunnen spelers nu de toren zelf aanvallen. Nieuwe gevaren en uitdagingen wachten op al wie het avontuur durft aan te gaan.. Spelers kunnen een blik werpen op de nieuwe content, events en beloningen tijdens de developer livestream met ArenaNet ontwikkelaars op woensdag 13 november om 21u, via het Guild Wars 2 Twitch kanaal.

Rock the Nightmare Music Video Wedstrijd
Een toverachtige toren vol duistere krachten is helemaal metal, en dus organiseert ArenaNet een heavy metal music video wedstrijd. Vanaf vandaag tot 26 november om 8u59 kunnen spelers en fans een music video van één minuut insturen, die helemaal draait rond “The Nightmares Within’ song, die gedownload kan worden op de ArenaNet SoundCloud pagina.

De creatiefste video’s zullen beloond worden met SteelSeries materiaal en de grote winnaar ontvangt een unieke, Guild Wars 2 gitaar van Sygnus Guitars. De winnaars worden bekend gemaakt op de Guild Wars 2 website rond vrijdag 13 december. Meer informatie over de wedstrijd en het reglement kun je terugvinden op www.guildwars2.com/en/community/contests/

Nieuwe events

  • Rondslingerend vergif: Spelers zullen zien dat er rond Kessex Hills en de omgeving rond de toren nog steeds vergif rondslingert.
  • Face The Nightmares Within: Zij die de Tower of Nightmares durven betreden mogen zich opmaken voor heel wat verrassende ontmoetingen. Wat zullen ze vinden? Agenten van de sluwe Scarlet Briar? Of iets veel ergers? Een ding is zeker: er zal heel wat kracht, doorzettingsvermogen en weerbaarheid nodig zijn om te overleven.
  • Het einde van de nachtmerrie?: Marjory Delaqua, de detective, heeft een speciaal antigif ontwikkeld om de dodelijke bedreiging van de Tower of Nightmares te stoppen. Het team dat het antigif moest injecteren is echter nooit teruggekomen.. Spelers krijgen de kans om dit op te pikken en af te maken waar anderen gefaald zijn.

Nieuwe beloningen:

  • Spelers die de meta – achievement van The Nightmares Within vervolledigen ontvangen een speciale Gasmask Skin. Deze universele skin kan gecombineerd worden met elk stuk head armour.
  • Spelers kunnen hun kast aanvullen met een nieuw Air Filtration Device of het nieuwe Toxic Spore back item.
  • Spelers kunnen twee nieuwe Toxic Krait mini’s ontvangen. Hiervoor moeten ze Toxic Alliance vijanden en een speciale vijand die diep verscholen zit in de Tower of Nightmares verslaan.
  • Spelers die doorheen de update drie sleutels verzamelen kunnen een kist openen, en zo speciale schatten winnen.
No more articles
Meer in Nieuws
SimCity Steden van de Toekomst gameplay trailer

Sluiten