We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Na in open bèta fase te zijn gegaan in januari is de free-to-play actie RPG nu op weg naar versie 1.0.

De ontwikkelaar, Grinding Gear Games, brengt reeds met regelmaat updates en fixes uit en hoopt over zes maanden versie 1 van de game te kunnen afronden. Designer Chris Wilson verklaarde op de GDC in San Fransisco dat Path of Exile reeds 2 miljoen geregistreerde gebruikers telde na gestart te zijn met 250,000 spelers bij de launch in januari. De wekelijkse patches brengen reeds nieuwe skills en items met zich mee, maar volgens Wilson is de game pas als een geheel te beschouwen als de bèta tag er over zes maanden af kan.

Versie 1 zou een verhaallijn toevoegen aan Act 3 van de game, inclusief nieuwe monsters en items. Tevens zou er met versie 1 mogelijkheden beschikbaar zijn die de ontwikkelaar tot nu toe niet heeft kunnen introduceren. Wilson lichtte toe dat de ontwikkelaar over de volgende vijf tot tien jaar nieuwe uitbreidingen zal uitbrengen. Een releaseplan hebben ze daarbij echter niet in gedachten, maar als een belangrijke add-on vroeger klaar is dan verwacht, komt die zeker ook vroeger uit, aldus Wilson.

Met de huidige interesse van de community en het aantal spelers verwacht Grinding Gear elk jaar een nieuwe Act toe te kunnen voegen aan Path of Exile.

No more articles
Meer in Nieuws, PC
Nieuwe games voor de Windows Phone

Sluiten