We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Dat de PlayStation 4 populair is, dat wisten we al langer dan vandaag. Maar dat de vraag zo groot was heeft niemand kunnen voorspellen, zelfs Sony niet.

Niemand minder dan Sony zelf vindt het leuk dat hun product zo populair is. Maar voor de meeste gamers onder ons is dit een stuk vervelender. Want sommige mensen die hun pre-order hebben geplaatst in december, zitten nog altijd te wachten op hun console. En daar zal niet snel verandering in komen, want vandaag is er een interview verschenen in The Wall Street Journal met Sony Computer Entertainment-directeur Andrew House die het volgende te zeggen had:

“We’re struggling to keep up with demand. Conservatively, as we get into the early summer months, we’ll be closer to a full supply situation.”

Voor de gamers die al maanden op hun console zitten wachten is dit nogmaals slecht nieuws..

Hebben jullie al je console ontvangen?

 • Indy

  Ik kon de mijne twee weken na de release afhalen, zonder pre-order. Met andere woorden, wie goed gezocht heeft en er vroeg bij was kon er zeker een bemachtigen.

  • http://gamesnack.be/ Jef

   De uitzondering die de regel bevestigd dus.

   Deze week toevallig nog eens navraag gedaan bij het Fnac filiaal in Antwerpen en er stonden acht orders op de lijst, waarvan de volgende in de rij begin februari zijn bestelling geplaatst had.

 • Jens Pauwels

  Ik heb er ene gevonden op de release dag in een Euro Shop. Das een plaats waar weinig mensen denken een console tegen te komen. En je kan daar niet bestellen. Gewoon gaan afhalen. Hehe

No more articles
Meer in Nieuws, PS4
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes krijgt trailer

Sluiten