We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
De PlayStation Plus versie van DriveClub staat nog steeds op wacht tot nader bericht. Dit nieuws werd gemeld op de game zijn officiële facebookpagina en dit tot groot ongenoegen van de vele fans.Hier kun je het volledige vertaalde bericht lezen:

“We wilden jullie voorzien met de laatste update voor DriveClub. Helaas is de lancering op z’n minst slecht te noemen, en het spijt ons echt dat er nog zovele van jullie zijn die nog steeds niet kunnen genieten van hetgeen we gehoopt hadden met Driveclub te brengen. We hebben naar jullie feedback geluisterd en realiseren dat jullie geduld helemaal op is. Evo is aan het werken om alles op zijn pootjes te zetten en we hebben meerdere ingenieursbronnen gebruikt om de bestaande problemen op te lossen. Helaas lijkt dit langer te duren dan we gedacht hadden en kunnen we nog steeds geen datum kleven op de oplossing die er zit aan te komen.

We zijn ons ook bewust van het feit dat de teleurstelling enorm groot moet zijn voor diegene die hadden uitgekeken naar de PS Plus editie. Onze eerste prioriteit is om jullie met de best mogelijke ervaring kennis te laten maken met DriveClub. Met het hoge volume aan nieuwe spelers en bijkomende servers die de PS Plus editie met zich zal meebrengen, kunnen we  helaas de beste online ervaring niet met jullie delen. Totdat we kunnen garanderen dat iedereen van de online ervaring kan genieten, zullen we jullie op de hoogte houden van wanneer de PS Plus editie eindelijk een feit wordt.”

Yoshida is nog doorgegaan en heeft zijn excuses aan Sony aangeboden en gevraagd om nog een klein beetje geduld uit te oefenen. De PS Plus editie moest normaal gereleased zijn op 8 oktober maar blijkt dat deze nog lang niet op de marktplaats zal verschijnen.

No more articles
Meer in Nieuws, PS3, PS4
Alles wat je moet weten over de Battlefield 4 DLC: Final Stand

Sluiten