We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Japan Studio brengt met Puppeteer een magisch sprookje naar PlayStation 3. In het kleurrijke theater van Puppeteer kruip je in de huid van Kutaro, een jongetje dat is ontvoerd en is gevangen op de maan. Met een magische schaar knip en snij jij je een weg door een steeds veranderende fantasiewereld om te ontsnappen aan de machtige Maanberenkoning. Vanaf vandaag is Puppeteer exclusief verkrijgbaar voor PS3.

Puppeteer is anders dan alles wat je ooit hebt gezien en zit vol met magische rariteiten en een aantal leuke nieuwe verrassingen die je nog niet eerder zag in een platformavontuur. In dit complexe en duistere sprookje moet jij als Kutaro, een jongen die is veranderd in een marionet, er alles aan doen om uit het zwarte kasteel van de duistere Moon Bear King te ontsnappen met behulp van een magische schaar. Wanneer de schaar geen hulp kan bieden, kun je nog altijd van hoofd veranderen en gebruikmaken van het nieuwe perspectief om de weg naar huis te vinden.

Puppeteer wordt gekenmerkt door een fantasierijke en theatrale stijl. De gesimuleerde toeschouwers in het spel houden hun adem in bij spannende momenten en juichen Kutaro toe als er weer een belangrijke slag wordt gewonnen op weg naar zijn vrijheid.

Kenmerken:

  • Een nieuw soort platformactie: Kutaro snijdt zich een weg door het avontuur met een geweldige magische schaar.
  • Theatrale Storytelling: Publiek, verlichting, sets, muziek en gesproken tekst worden gecombineerd om zo een ​​betoverende, unieke storytelling ervaring te creëren.
  • Dynamische interactieve achtergronden: Een grote verscheidenheid aan achtergronden (theater decors), die voortdurend veranderen, nemen je mee op een ontdekkingsreis die een ieder zal verbazen en opwinden.
No more articles
Meer in Nieuws, PS3
Killzone: Mercenary launch trailer

Sluiten