We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Zaterdagmiddag, 15u en de kerels van Gamesnack zitten klaar achter hun PC om te starten met een helse marathonsessie Dead Island Riptide.

Camera klaar, klok klaar, timer klaar en start: 3 moedige redacteurs beginnen met de proloog van de game. Waar er twee ervaren PC-gamers tussen zitten, heeft een derde moeite met het gebruik van muis en toetsenbord. Gelukkig heeft hij al wel de game op zijn console gespeeld en weet hij – ongeveer – wat te verwachten.

Met de headsets van Turtle Beach op het hoofd hoor je, buiten het zoemen van de PC’s, slechts uitroepen en commentaar tijdens het gamen. Voor de rest is het killersbusiness in action.

Volg deze 3 mean killing machines via www.twitch.tv/gamesnackhd of kom gezellig af om te genieten van de ambiance in het Gamebox lokaal.

En wie weet win je ook één van de mooie prijzen die we van onze sponsors hebben ontvangen: één van de Dead Island Riptide exemplaren, Metal Gear Rising: Revengeance game of T-shirt, OMG HD Zombies voor de PS Vita, een copy van Sonic & All Stars Racing Transformed, een Turtle Beach Ear Force headset of een Far Cry 3 rugzak.

No more articles
Meer in Nieuws
F1 2013 raast de winkel binnen op 4 oktober

Sluiten