We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Teyon’s Robot Rescue Revolution zal vanaf 4 december beschikbaar zijn in de PlayStation Store en wij geven wat meer uitleg over deze gekke puzzelgame.

In deze game ben je de redder van een groep knotsgekke robots, want het is jouw taak om ze veilig doorheen een dodelijk labyrint te loodsen en ze zonder “kleerscheuren” naar de uitgang te brengen. Elk labyrint zit vol met interactieve items, van teleportalen tot mijne die je ofwel puzzels helpen oplossen ofwel ernstige schade toedienen.

Gemakkelijk genoeg? Forget it, want elke robot is verbonden met controls en dus kan je geen enkele robot individueel verplaatsen, maar zal iedere zet die je doet door alle robots simultaan in die richting worden uitgevoerd. Naast puzzels oplossen in je eentje, kan je ook met een vriend in de Two-Player modus spelen, zowel in co-op als split screen. Kies je voor samenwerking met je kameraad of ga je de competitie aan met hem?

En heb je dan nog niet genoeg van de game, dan kan je je eigen maps maken met de Map Editor en deze dan uploaden en sharen met de rest van de Robot Rescue Revolution gemeenschap.

Dat alles voor € 6,99, dat klinkt veelbelovend!

No more articles
Meer in Nieuws, PS3, Trailers
Playstation 4 Hardware
Game Mania organiseert officiële Playstation 4 nachtopening

Sluiten