We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Saints Row IV-fans hebben vandaag kennis kunnen maken met de kracht van de democratie, toen Deep Silver de details onthulde van zijn langverwachte en met behulp van de fans tot stand gekomen Saints Row IV Collector’s Edition: de Super Dangerous Wub Wub Editie. De Super Dangerous Wub Wub Editie is in een beperkte oplage te reserveren bij Bol.com, Gamemania, 12game en Smartoys.

In dit gruwelijk moeilijke deel van de Saints Row-serie, dat zich onderscheidt met zijn open wereld en tal van andere marketingtermen, vervolgt ontwikkelaar Volition het verhaal van de Third Street Saints door hun status naar het hoogste niveau te tillen – namelijk die van de leiders van de vrije wereld. Maar de leiders van de vrije wereld liggen onder vuur door een buitenaardse invasie in het land van de vrijheid. En het is aan jou en je bende om de wereld te redden, Saints-style.

Bij de Super Dangerous Wub Wub Editie (€99,99) wordt een replica Dubstepgeweer van 20 cm meegeleverd dat je vijanden met de kracht van wub het zwijgen oplegt. Met zijn gruwelijke ontwerp, laservizier en vette geluiden die direct afkomstig zijn van het Dubstepgeweer uit de game, is deze replica van ultrahoge kwaliteit één groot feest. Vergis je niet, je gaat er gruwelijk van dansen.

Bovendien komt de Super Dangerous Wub Wub-uitvoering met een verbluffend Johnny Gat-gedenkstandbeeld van 20 cm, waarmee alle Saints de grootste Saint aller tijden eer kunnen bewijzen terwijl ze hardhandig huishouden in de naam van de Vrijheid. Toekomstige generaties zullen zich vergapen aan Johnny’s grootsheid, terwijl ze kennismaken met de geschiedenis van zijn glorieuze moordwoedeaanvallen bij de Third Street Saints.

En omdat presidenten nergens zijn zonder ‘the button’, komt de Super Dangerous Wub Wub Editie met een Dubstep Doomsday Button op zakformaat, zodat fans hun bommen kunnen droppen waar ze ook zijn.

Fans die de Collector’s Edition kopen, krijgen ook alle gamevoorwerpen van de Commander in Chief-reserveerbonus, bestaande uit een Screaming Eagle-VTOL die raketten afvuurt met zijn klauwen en de ‘Sonic Scream’-aanval kan ontketenen, een typisch Amerikaans ‘Uncle Sam’-uniform in beperkte oplage dat is uitgevoerd in de kleuren van de Amerikaanse vlag, en een aanmoedigingspakket van epische proporties – het ‘´Merica’-geweer – het Amerikaanse droomwapen van iedereen.

De Super Dangerous Wub Wub Editie van Saints Row IV is nu in Europa te reserveren en is enkel beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Saints Row IV is vanaf 20 augustus 2013 verkrijgbaar in Noord- en Zuid-Amerika, en vanaf 23 augustus in de rest van de wereld.

GameSnackBE-Saints-Row-4-Screenshots-04

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, Xbox 360
Harvest Moon: A New Beginning komt in de herfst naar Europa

Sluiten