We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

KV Mechelen-speler Seth De Witte heeft een bezoek gebracht aan de gamebeurs Gamescom, de grootste Europese gamebeurs, om in première FIFA 13 uit te testen.

De revelatie in de verdediging bij KV Mechelen dit seizoen is al jaren een grote fan van de FIFA-reeks en was dan ook verheugd om als eerste Belgische voetballer/consument de game te kunnen spelen.

Aldus De Witte:

Ik speel heel vaak FIFA, online en met mijn teammaats bij KV Mechelen. Ik bekijk bij elke jaargang wel hoe mijn teamgenoten en ik in de game voorgesteld worden, maar het is niet iets waar ik obsessief mee bezig ben. Als we op de club spelen, laten we de computer meestal willekeurig teams kiezen. Als je het dan met een minder sterk team tegen pakweg Barcelona moet opnemen heb je natuurlijk wel pech.

FIFA 13 bevat vijf baanbrekende vernieuwingen die zorgen voor revolutionaire verbeteringen in de AI, dribbelen, balcontrole en fysieke confrontaties, en biedt ook online functies en live services. Het nieuwste deel uit de FIFA-reeks beschikt over de grootste en meest uitgebreide verzameling functies ooit en bevestigt de rol van de franchise als het belangrijkste sociale voetbalnetwerk, waar miljoenen fans uit de hele wereld tegen en met elkaar spelen, contact houden en content delen.

Tot slot voegde Seth De Witte nog het volgende toe:

De game wordt elk jaar weer realistischer, zowel visueel als tactisch. De manier van controle en aanname van de bal komt in FIFA 13 akelig dicht bij het echte voetbal.

No more articles
Meer in Nieuws, Screenshots, Trailers
Warner Bros toont ons Catwoman voor Batman: Arkham City Armored Edition

Sluiten