We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In de aanloop van E3 is vandaag een nieuwe trailer van de game Shadow of Mordor vrijgegeven: Gravewalker vrijgegeven. De trailer toont hoofdpersoon Talion op zijn zoektocht naar wraak, met aan zijn zijde de onsterfelijke ‘Wraith Spirit’ die door een onbreekbare vloek met hem verbonden is. Net als Talion is deze verschijning ook uit op wraak tegen Sauron en zijn duistere leger.

Talion kan Sauron’s aanvoerders verslaan door angst te zaaien en hen sluipend neer te halen. Middle-earth: Shadow of Mordor brengt een dynamische game-omgeving waar de speler een persoonlijk plan voor wraak maakt, terwijl ze Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht van Saurons terugkeer naar Mordor, wanneer zijn Black Captains de rangers van de Black Gate brutaal afslachten.

Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die alles verliest wat hem dierbaar is en vervolgens uit de dood opstaat door een mysterieuze ‘Spirit of Vengeance’. Tijdens Talions persoonlijke wraaktocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power’ en confronteren zij de ultieme vijand.

Middle-earth: Shadow of Mordor is beschikbaar op 7 oktober 2014 voor PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en Windows PC.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
The Walking Dead binnenkort ook op Zen Pinball te vinden

Sluiten