We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De problemen met de servers van SimCity zijn gelukkig bijna voorbij.

General manager, Lucy Bradshaw, van Maxis verklaart dat de problemen met de lancering van SimCity bijna van de baan zijn. In een email zegt Bradshaw dat ze gehoopt had dat alle problemen afgelopen nacht opgelost zouden zijn, maar er zijn nog enkele zaken die nog lopende zijn. De ontwikkelaar moet de servers nog wat nader in het oog houden om zeker te zijn dat de game vlot draait en de service betrouwbaar genoeg is. We hebben nog een paar dagen nodig om te garanderen dat alles 100 procent in orde is,” voegt Bradshaw er aan toe.

Vanwege de grote kritiek uit de community hebben Maxis en EA al gratis games uitgedeeld aan spelers voor hun moeite. “Nu de problemen bijna opgelost zijn, is het tijd om te ontdekken of SimCity ons als game de moeite waard kan bewijzen.”

 • Jef

  De laatste tijd toch veel games die zich mispakken aan de lancering.
  Eerst Diablo III, nu SimCity.

  Ik vraag me af hoeveel hun imago hieronder lijdt?

  • Indy

   Hoewel intussen de meeste spelers die gratis game al binnen gehaald zullen hebben, lijken de meeste toch sceptisch te blijven. Begrijpelijk dat heel wat gamers op hun tenen getrapt zijn, want persoonlijk zou ik bij D4 al twijfelen door de serverproblemen van D3. Hetzelfde voor de volgende SimCity dus.

   Ik begrijp wel niet hoe een bedrijf als EA niet genoeg servers kan voorzien bij de release. Als er een teveel aan servers is, kan dat achteraf verholpen worden zonder al te veel extra kosten gemaakt te hebben.

   Oh EA, you silly.

No more articles
Meer in Nieuws, PC
Een nieuw Borderlands 2 karakter

Sluiten