We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De game Slender is intussen een cultgame geworden en wordt niet meer gespeeld om te gamen, maar om jouw angstgrenzen te leren kennen. Deze game werd een tijdje geleden beantwoord met een grafische update en extra levels, mogelijkheden en maps.

Lauren is een makelaar die haar vriendin enkele eigendommen wil helpen verkopen. Het toeval wil nu toch wel dat Kate vermist is wanneer Lauren aankomt, dus gaat ze er met een camera en zaklamp op uit, om haar te zoeken.

Waardoor sommige gamers deze game waarschijnlijk nog niet gekocht hebben, is het feit dat deze titel niet via Steam verkrijgbaar was. Hier komt gelukkig verandering in, want vanaf volgende week kunnen Steamgebruikers het in hun broek doen tot ze doorheen hun kleerkast zijn. Net op tijd voor Halloween. En wie zichzelf wil testen op hartaanvallen, kan deze game ook spelen met een Oculus Rift wanneer deze uitkomt. Dit lijkt ons echter wel niet erg veilig te zijn.

Slender: The Arrival zal op steam uitgegeven worden door Midnight City, een indie publisher die eerder dit jaar nog opgericht werd, op 28 oktober aan een prijs van vermoedelijk niet meer dan 10 euro. Hoewel de game oorspronkelijk een release kende op de PC en Mac, kunnen we nog geen Macversie terugvinden op de Steampagina.

  • http://www.andyjanssens.be Andy

    Oculus Rift support?! Holy cow! Dat wordt een heel pak pampers op nog geen half uur tijd :-/

  • http://gamesnack.be/ Jef

    Stevig, gamen met headset midden in de nacht. Dan gaan er inderdaad kleine hart aanvallen plaatsvinden :p

No more articles
Meer in Nieuws, PC
De Angry Birds Trilogy voor PS Vita is uit

Sluiten