We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

CI Games kondigt vandaag aan dat hun komende game Sniper: Ghost Warrior 2 afgewerkt is en dus officieel een gouden status heeft bereikt.

Sniper: Ghost Warrior 2 is de enige multi-platform first-person shooter, exclusief gericht op de ultieme sluipschutter ervaring. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden van de CryENGINE3 biedt de game grafisch verbazingwekkende omgevingen, meer verschillende sniper uitdagingen, een nieuw AI-systeem en de “one shot; one kill” precisie, waarmee het origineel een wereldwijde hit werd. De verschillende levels bieden een ongekend realistische weergave op het gebied van wapens, ballistiek en omgevingsfactoren en Sniper: Ghost Warrior 2 biedt fans van snipen een complete ervaring.

Marek Tyminsi, CEO of CI Games:

Sinds de release zijn van de eerste Sniper: Ghost Warrior meer dan 3 miljoen exemplaren op verschillende platformen verkocht. Ghost Warrior 2 zal voor alle fans van de eerste game nog een grotere spelervaring bieden, die nog meer inzoomt op de spannende wereld van deze elite militairen.

Sniper: Ghost Warrior 2 zal in Europa beschikbaar zijn op 15 maart voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, Xbox 360
Avalanche Studios teaset nieuwe game

Sluiten