We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De Japanse ontwikkelaar van de Dark Souls reeks, werkt aan een nieuwe game, namelijk Bloodborne. Deze game neemt verschillende elementen over van Dark Souls, maar heeft ook heel wat nieuwe concepten onder de huid.

Deze nieuwe game werd aangekondigd tijdens de Sony persconferentie op de E3 beurs van dit jaar. Eerder was er ook al wat informatie en enkele screenshots gelekt over het nieuwe project van From Software. Wanneer je de trailer hieromtrent bekijkt, zal je zien dat de fantasy elementen en omgevingen die men kon vinden in de Dark Souls games, nu plaats hebben gemaakt voor een grote donkere middeleeuwse stad. De verschillende vijanden en demonen, zullen de de gamers van Dark Souls dan wel weer bekend voorkomen.

Het verhaal speelt zich af en de stad Yharnam, over de bewoners rust een vloek. Het is aan de gamer om uit te vissen waar deze vloek vandaan komt en die uiteindelijk te overwinnen. Er is echter geen multiplatform, wat bij Dark Souls wel het geval is. De game komt uit in 2015 en is exclusief bedoeld voor PlayStation 4.

http://www.youtube.com/watch?v=-g-or6-Kb6s

No more articles
Meer in Nieuws, PS4
Pharrell Williams creëert soundtrack NBA 2K15

Sluiten