We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vannacht kwam de rij wachtende gamers bij Game Mania Merksem voor een heuse verrassing te staan. De glazen etalage van de Game Mania flagshipstore was voor de gelegenheid omgebouwd tot een bakstenen muur. Met sloophamers in de aanslag beukten de twee eerste wachtenden om middernacht een gat door de gemetselde muur. Daardoor konden zij – als eersten in België – hun gloednieuwe PlayStation 4 in handen nemen.

Bij elke nachtopening doen we er alles aan om de belevenis extra te benadrukken. Maar deze stunt, samen uitgewerkt met Sony Playstation vanuit de filosofie ‘This is for the players’, is toch ook voor ons iets nieuws. We krijgen hier van de gamers, die ook al wat gewoon zijn, heel enthousiaste reacties op.”, aldus Tom Henderikx van Game Mania.

Op voorhand wist niemand wat er zich juist zou afspelen in Merksem. Aan de uitgenodigde gamers voor dit exclusieve evenement (door het grote succes kon immers niet iedereen op de dag van release zijn exemplaar krijgen) was enkel verteld dat ze hun handen uit de mouwen zouden moeten steken om bij hun console te komen. Niemand had verwacht dat dit statement zo letterlijk te nemen was. De glazen etalage en ingang van Game Mania Merksem was immers afgesloten door een gigantische gemetselde muur. Het was meteen duidelijk dat de muur er eerst aan zou moeten geloven, voordat de gamers de winkel in konden.

Enige vertwijfeling of aarzeling was er niet. In no time braken de gamers – met sloophamers – door de muur. De gelukkige spelfanaten konden daarna vlotjes hun bestelde exemplaar afhalen. In totaal kwamen in de verschillende verkooppunten van Game Mania in België enkele duizenden gamers opdagen.

Enkel blije gezichten op de Game Mania PS4 nachtopening

Enkel blije gezichten op de Game Mania PS4 nachtopening

No more articles
Meer in Nieuws, PS4
Playstation 4 Hardware
Te verwachten PlayStation 4 games: 29 november

Sluiten