We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Collector’s Editions zijn tegenwoordig echt een rage geworden bij de grote mainstream games. Natuurlijk kan ook Splinter Cell: Blacklist hier niet onderuit.

Zo zal de collector’s editie bestaan uit de kopie van de game, een 88-pagina tellende Splinter Cell Echoes graphic novel, een poster, de co-op map Billionaire’s Yacht en ook nog het Upper Echelon Pack die de Dead Coast co-op map, de Gold Sonar Goggles en de Upper Echelon Suit bevat.

Verder zit er ook nog een op afstand bestuurbare Paladin Multi-Mission Aircraft in het hele pakket. Dit speelgoed vliegtuig is een exacte replica van de drone die Sam and zijn team in de game gebruiken. Verder is dit leuk hebbeding uitgerust met een drie-kanaals dual-moter, die is gemodelleerd naar het in-game mobiele hoofdkwartier.

De Splinter Cell: Blacklist Collector’s Edition ligt op 20 augustus in de winkelrekken voor de PlayStation 3 en Xbox 360, en zal een prijskaartje van €169,99 dragen. Hieronder alvast de trailer waarin Ubisoft ons dit hele pakket nader uitlegt.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, Trailers, Xbox 360
Resident Evil 6 voor PC krijgt een exclusieve modus

Sluiten