We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De nieuwe titel die in de maak is bij Grasshopper en GungHo Online heeft voorlopig nog geen naam meegekregen.

Suda51 bevestigt wel dat het om een nieuwe actie titel gaat, maar de ontwikkelaar onderzoekt momenteel nog de systeemeisen. Voor welke platformen de titel zou uitkomen is voorlopig niet geweten. Suda liet weten dat de game sinds november in de maak is en zou verschijnen in 2014. De graphics voor de titel worden verzorgd door Yusuke Kozaki, die eerder ook aan No More Heroes werkte.

Volgens Suda51 mogen we ons aan een unieke actiegerichte gameplay verwachten. Door de online multiplayer ervaring van Gungho Online mogen we een soort sociale online ervaring verwachten die volgens Suda51 vrij uniek en niet eerder gezien is. Het enige wat voor de rest werd vrijgegeven is de bijhorende screenshot die de tekst “What the hell are you looking at?” meedraagt. Veel is het niet, maar het is toch leuk om weten dat Suda51 en zijn studio druk in de weer zijn.

GamesnackBE-Suda51-nextgen-project-Screenshot-01

What the hell are you looking at?

  • http://www.andyjanssens.be Andy

    De afbeelding zegt dan wel nog niets over de game, maar zulke artwork vind ik gewoon zalig om te zien! Dit is een project dat ik toch nauwgezet op de voet ga volgen :p

No more articles
Meer in Nieuws
Agarest: Generations of War bijna op PC speelbaar!

Sluiten