We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De superhelden en schurken uit de Lego Marvel Super Heroes videogame van TT Games bereiden zich voor op een week durende reis. Naast een heroïsch bezoek aan de E3 wacht er nog een steengoed avontuur op hen. Dit avontuur leidt hen naar Asgard, waar Captain America, Wolverine, Thor en The Human Torch de Destroyer moeten verslaan, een gepantserd wapen dat wordt bediend door Loki, de aartsvijand van Thor.

Lego Marvel Super Heroes brengt een origineel verhaal dat het hele Marvel universum doorkruist. Spelers hebben controle over Iron Man, Spider-Man, de Hulk, Captain America, Wolverine en vele andere Marvel characters. Spelers bundelen de krachten om Loki en een tal van andere Marvel schurken te weerhouden van het ontwikkelen van een superwapen waarmee de wereld vernietigd kan worden. Spelers jagen op Cosmic Bricks tijdens hun reis door Lego Manhattan en bezoeken belangrijke locaties uit het Marvel universum zoals de Stark Tower, Asteroid M, een Hydra basis en de X-Mansion.

De game is deze herfst beschikbaar voor Xbox 360, PlayStation3, Wii U, Nintendo DS, Nintendo 3DS , PlayStation Vita en PC.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, PSVita, Screenshots, Wii, Wii U, Xbox 360
Lightning Returns: Final Fantasy XIII trailer toon nieuwe gevechten en locatie

Sluiten