We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Bandai Namco Games Europe heeft vandaag aangekondigd dat Sword Art Online: Hollow Fragment naar Europa en Australië komt. Het betreft hier een digitale versie die vanaf juli 2014 voor de PlayStation Vita beschikbaar zal zijn.

Sword Art Online: Hollow Fragment is gebaseerd op de boeken, manga en anime en volgt de personages in het Sword Art Online universum. De personages worden meegenomen in het verhaal waar ze ontdekken dat de bedenker van het virtuele spel, Akihiko Kayaba, ze heeft vastgezet in verschillende Virtual Reality werelden. Om uit deze werelden te ontsnappen moeten de personages op ontdekkingstocht gaan en de vijanden die ze tegenkomen zien te verslaan. Het draait allemaal om overleven, als een personage sterft in een Virtual Reality wereld zal diegene ook in het echte leven sterven.

Sword Art Online: Hollow Fragment biedt spelers een MMO-achtige stijl en wereld met sterke RPG gameplay. Combo aanvallen, uitvoering en kennis van de tegenstanders zijn zeer belangrijk om te kunnen overleven in deze virtuele omgeving. Naast Hollow Fragment zal ook Sword Art Online: Infinity Moment speelbaar zijn in deze versie. Deze game is eerder in japan verschenen voor de PlayStation Portable en zal nu met behulp van de krachtige PlayStation Vita zijn opwachting maken met verbeterde graphics.

Bandai Namco Games Europe is erg blij met de release van de game, Vice President of IP Strategy, Herve Hoerdt heeft hier het volgende over te zeggen:

Het is een eer voor ons om zo’n sterke titel toe te voegen aan onze portfolio voor Europa en Australië. Fans keken al langer uit naar deze game en we hebben naar ze geluisterd. Onze nauwe samenwerking met Sony geeft ons de kans om meer van dit soort niche game uit te geven, Sword Art Online: Hollow Fragment is hier een mooi voorbeeld van!

  • http://www.andyjanssens.be Andy

    SAO! <3 Helaas heb ik geen Vita =(

No more articles
Meer in Nieuws, PSVita
Geen compensatie voor vroege bezitters Xbox One

Sluiten