We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Warner Bros onthult vandaag The Lord of the Rings Online: Helm’s Deep, de nieuwste uitbreiding van de gelauwerde free-to-play massively multiplayer online role-playing game (MMORPG), ontwikkeld door Turbine.

Helm’s Deep zet het epische verhaal in de westelijke vlakten van Rohan voort. De uitbreiding maakt het voor spelers mogelijk om een directe rol te spelen in de strijd om Helm’s Deep en tot level 95 te spelen.

Met Helm’s Deep brengen we de strijd om de ring op een monumentale schaal tot bij de spelers. Ons team is verheugd om wederom een iconisch moment in Midden-aarde te creëren en spelers in het hart van de actie te plaatsen.

Kenmerken van The Lord of the Rings Online: Helm’s Deep

 • Ervaar de strijd om Helm’s Deep
  Vecht om Helm’s Deep te beschermen vanaf level 10, wanneer jouw personage zich aansluit als soldaat in de strijd om ‘the Hornburg’, het meest grootschalige conflict tot nu toe in The Lord of the Rings Online. Verdien beloningen voor jouw bijdrage in deze oorlog – win of verlies, jouw hulp maakt het verschil!
 • Verken nieuwe landschappen in heel West Rohan
  Ga op onderzoek uit in het westen van Rohan en verzamel alle vijf Ridings nu Rohan weer in oude glorie wordt hersteld. Doorkruis de hoofdstad van Edoras, het mysterieuze Dunharrow en de forten van Hornburg, diep gelegen in Helms’s Deep.
 • Ga verder vanaf level 85 tot 95
  Beleef 10 nieuwe levels, van 85-95, met nieuwe vaardigheden en volledig aangepaste klassespecificaties. Zowel ‘mounted’ als ‘un-mounted’ gevechten zullen je uitdagen, terwijl je in oorlog bent met het kwaad van Saruman.
 • Zet het epische verhaal voort
  Ontmoet geliefde personages als Aragorn, Éowyn en Éomer. Zorg dat koning Théoden zijn rechtmatige heerschappij terugkrijgt en bescherm het volk van Rohan in Helm’s Deep.

The Lord of the Rings Online is het ultieme avontuur! Deze bekroonde massively multiplayer online role-playing game biedt een interactieve, levendige ervaring vol bekende mensen, plaatsen en monsters van de beroemdste fantasie aller tijden.

No more articles
Meer in Nieuws, PC
Nintendo
Zet Nintendo de DS-productie stop?

Sluiten