We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ubisoft lanceert een nieuwe trailer van The Mighty Quest for Epic Loot, waarin de nieuwe aanpassingsopties getoond worden. Deze hilarische free-to-play PC game wordt ontwikkeld door Ubisoft Montréal en stuurt spelers op avontuur in de middeleeuwse wereld van Opulencia, waar rijkdom, status en uitsloverij tot de orde van de dag behoren!

In de trailer presenteert Cornelius Richling, Opulencia’s voornaamste talentenscout, een hele reeks kasteelthema’s en ‘gewaanzineldige’ hoofddeksels voor spelers die willen plunderen in stijl. Met deze nieuwe thema’s krijgen spelers de mogelijkheid om hun eigendom aan te passen en op te vallen tussen de rest van de kastelen. Dankzij de nieuwe hoofddeksels kunnen ze hun eigen persoonlijke stijl nog eens extra in de verf zetten. Al deze nieuwe opties zijn meteen toegankelijk vanuit het comfortabele centrum van je kasteel!

De nieuwe features maken deel uit van de nieuwe maandelijkse update van The Mighty Quest for Epic Loot, die beschikbaar is vanaf dinsdag 22 oktober. Andere features zijn onder andere nieuwe uitrustingsvaardigheden, de mogelijkheid om je schilden te deactiveren, meer dan 20 nieuwe kamers voor je kasteel en nog veel, veel meer!

No more articles
Meer in Nieuws, PC, Trailers
Sony Playstation, generaties sinds 1995

Sluiten