We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De hyperkinetische shooter Titanfall 2 – ontwikkeld door Respawn Entertainment en uitgegeven door Electronic Arts Inc – ligt nu overal ter wereld in de winkels. De game is verschijnt voor PC, Xbox One en is voor het eerst ook verkrijgbaar op PlayStation 4.

Het spel borduurt voort op de kenmerkende Pilot- en Titan-gevechten waar de serie bekend om staat en biedt een diepe, robuuste ervaring die opnieuw voor innovatieve, unieke en gave gameplay zorgt.

“Met Titanfall 2 hebben we voortgeborduurd op de dynamische Pilot- en Titan-gameplay uit de eerste Titanfall om een spel af te leveren dat meer diepgang biedt, verfijnder is, maar toch zo leuk blijft als altijd”, aldus Vince Zampella, CEO van Respawn Entertainment. “In singleplayer hebben we een campagne gemaakt die zijn weerga niet kent, en in multiplayer leveren we opnieuw gameplay af die geweldig aanvoelt, geweldig wegspeelt en er geweldig uitziet.”

 

Na de release van Titanfall 2 zijn alle post-release maps, modes en wapens gratis verkrijgbaar voor alle Titanfall 2-spelers. Dit begint allemaal op 2 december, als Respawn Angel City uitbrengt: de geremasterde populaire map uit de oorspronkelijke Titanfall.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS4, Xbox One
Hilarische vintage 80s commercial prijst PS4 Pro als de meest krachtige console

Sluiten