We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Op PAX East  zijn vandaag details bekendgemaakt van Titanfall DLC Expedition, het eerste DLC-kaartenpakket voor Titanfall. Expedition wordt in mei uitgebracht en bevat drie nieuwe Frontier-kaarten; Runoff, Swamplands en Wargames. Eerder deze week verscheen ook al een grote Titanfall update.

Kort na de Battle of Demeter trekken IMC Expeditionary Forces naar de verre Frontier-ruimte om hun wonden te likken. In dit onbekende gebied begint de IMC aan de bouw van een nieuwe vlootbasis, waarbij ze nieuwe verzamel- en filterinstallaties voor water gebruiken om de basis te ondersteunen. Wanneer bij het droogleggen van een moeras oude ruïnes en artefacten van onbekende oorsprong worden gevonden, stuurt Spyglass een archeologische team op onderzoek uit. In de tussentijd worden IMC-piloten op de nieuwe basis getraind met simulatie-pods, in de hoop dat ze een herhaling van de verwoestende Militia-aanvallen op Angel City en IMC Airbase Sierra kunnen voorkomen.

Titanfall DLC Expedition release

Titanfall Expedition is de eerste van in totaal drie nieuwe contentpakketten. Fans kunnen ook de Titanfall Season Pass aanschaffen, waarmee ze alle drie de pakketten met korting kunnen kopen. Titanfall Season Pass is verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox 360 en PC. De drie contentpakketten zijn dan direct na release beschikbaar.

No more articles
Meer in Nieuws, Xbox 360, Xbox One
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn PS4 Review

Sluiten