We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De tijd komt steeds dichterbij. De tijd om je metalen te testen. De tijd dat Transformers Universe de deuren opent voor een selecte groep die mee mag doen aan een exclusieve, vroege BETA die dit weekend begint. Deze eerste gesloten early access BETA speelsessie wordt strikt gecontroleerd en om hieraan mee te kunnen doen moet je je NU inschrijven. Dit is een kans om bij de eerste groep spelers ter wereld te horen die een hands-on ervaring krijgt met de gloednieuwe Transformers Universe.

Om je echt warm te laten lopen voor de BETA, introduceert Jagex twee nieuwe Transformers strijders, nog voordat de closed BETA van start gaat – Front-Line en Conduit. Deze nieuwe Transformers karakters zijn exclusief voor Transformers Universe en de enige manier waarop je met ze kunt spelen is door deel te nemen aan het close BETA programma dat dit weekend start.

Wie zijn nu eigenlijk de nieuwe karakters waarover je de leiding kunt nemen en waarmee je grote schade kunt aanrichten? De eerste is Front-Line, een grote Autobot brawler. Hij is de eerste die komt en de laatste die gaat, in ieder gevecht. Hij is een huurmoordenaar met een instinct voor chaos. Gewapend met een mini-pistool, bijl en hamer om aan te vallen, is dit de bot die je zeker niet moet uitdagen.

Conduit is een Decepticon, die deels genezer en deels moordenaar is. Hij staat volledig in contact met zijn donkere kant en, hoewel hij in staat en voorbestemd is om te genezen en zijn bondgenoten door te laten vechten voor hun doel, bestaat er geen enkele twijfel over de dodelijkheid van zijn aanvallen.

Als jij deel wilt uitmaken van het closed BETA programma, meld je dan nu aan. De BETA gaat dit weekend live en de toegang wordt op “wie eerst komt, het eerst maalt” basis bepaald. Voor de gelukkigen die het halen, wacht een compleet nieuw universum… Om je aan te melden en in aanmerking te komen voor de closed BETA ga je naar: https://www.transformersuniverse.com/signup en kies je bondgenootschap.

No more articles
Meer in Nieuws, PC
RuneScape
Remake van de Wilderness in Old School RuneScape

Sluiten