We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vandaag heeft de developer van Rift en Defiance, Trion Worlds, een nieuwe online free-to-play avonturen game aangekondigd: Trove.

Volgens een persbericht wordt Trove ontwikkeld door een ontwikkelingsteam in Trion Worlds zelf. Het idee is om een game te creëren waarbij dynamische werelden worden gegenereerd, die spelers aanmoedigen om meer te ontdekken. Of je kan elementen in de wereld vernietigen en bouwen met gelijkaardige kenmerken van Mojangs Minecraft. Spelers zullen ook de mogelijkheid hebben om content te creëren buiten de game, om deze dan te importeren naar het spel te importeren.

The project started with a feeling: make a game that evokes the sense you get when you first step into a brand new world and begin to explore.

Vanaf vandaag accepteert Trion aanmeldingen om de Alpha mode te testen. Trion Worlds is momenteel leden aan het vergaren voor hun nieuwe game community forum. Tijdens het testen zal de studio in direct contact staan met de testers, op verschillende game fora en ook op websites als Reddit.

Er zijn verder geen details over een releasedatum en op welke platforms de game zal uitkomen, maar deze kan je natuurlijk zo snel mogelijk op GameSnack terugvinden.

 • Indy

  Nog redelijk grappig om ze in het filmpje te horen vertellen over de game alsof ze het hele concept zelf uitgevonden hebben. We hebben alweer een Minecraft rip-off om het lijstje nog langer te maken.

  • Jarne

   Ik zou het nog wel willen spelen

  • Indy

   Kan dat wel geloven, ik zou het ook nog eens willen proberen. Maar het is wat het is: een regelrechte copy/paste van Minecraft, Cubeworld en misschien zelfs wat 3D Dot Game Heroes. Ik ben het recycleren van ideeën en het hopen op instant succes beu aan het worden.

   Edit: en dan echt nog vooral van Minecraft. Het lijstje van Minecraft kopieën zit al ver boven de 20 games.

  • Jarne

   Inderdaad maar het zal nooit veranderen, elke ontwikkelaar met een rip-off van Minecraft wil hetzelfde succes behalen wat imo nooit zal lukken.

No more articles
Meer in Nieuws
Het Batman: Arkham Origins Millennium Skins Pack

Sluiten