We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vandaag kondigt Ubisoft het tweede van een reeks Open House-events aan voor de opkomende free-to-play PC game, The Mighty Quest for Epic Loot. De Open House-events geven iedereen die zich inschrijft de kans om een sneak preview te krijgen van The Mighty Quest for Epic Loot terwijl de game nog in een fase van closed beta zit.

Het tweede Open House-event voor The Mighty Quest for Epic Loot vindt plaats van 30 juli 16u tot 6 augustus 11.59u. Spelers kunnen zich inschrijven of inloggen met hun bestaande Uplay-account via www.themightyquest.com en krijgen onmiddellijk toegang tot de closed beta tijdens het event.

Om het Open House-event met een knal van start te laten gaan, heeft het development team van The Mighty Quest for Epic Loot hun eerste Opulenciaanse Aankondiging gedaan, genaamd: “UNLEASH THE CHICKENS!”. Deze aankondiging vertelt dat als de community in staat is om meer dan 10 miljoen kippen van het leven te beroven, de kip wordt vrijgespeeld. Deze is dan beschikbaar als een verdedigingsitem voor je kasteel tijdens de volgende game-update. De kippen zijn samen gezien in Castle Chicken Shack en Castle Chicken HQ, in de Competition Zone. Jullie moeten samenwerken om hun verige, kakelende samenzweringen voor eens en voor altijd te stoppen!’

Voor spelers die de Open House-events weten te waarderen en gewoon niet kunnen wachten is er het Double-O founder’s programma, dat iedereen die een pack koopt meteen permanente toegang geeft tot de closed beta, samen met een stapel geld en heel wat epische buit!

Voor meer informatie en updates over de game of om te registreren voor de Closed Beta, ga naar de officiële website.

 

No more articles
Meer in Nieuws, PC
Narco Terror Featured
Shooter Narco Terror is nu beschikbaar

Sluiten