We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Een tijdje geleden kondigden de jongens van Naughty Dog via een video interview de Uncharted  3: Drake’s Deception V1.13 update aan. Buiten de gebruikelijke fixes zou er ook een leuke multiplayer toevoeging zijn.

Het lijkt erop dat Naughty Dog Uncharted 3 nog lang niet wil loslaten en mee wil vissen in de succesvolle vijver van microtransacties.

Buiten het verder in balans brengen van de Uncharted 3 multiplayer installeert de patch ook een platform voor wekelijkse multiplayer updates.  Elke week verschijnt er een DLC met massa’s items en goodies, die ontgrendeld kunnen worden door in leven te stijgen, bepaalde acties te voltooien of deze aan te kopen via microtransacties.

Het lijkt erop dat Naughty Dog Uncharted 3 nog lang niet wil loslaten en mee wil vissen in de succesvolle vijver van microtransacties. Wanneer er inkomsten gegenereerd worden via deze transacties, zal de multiplayer nog een lang(er) leven krijgen.

Tot slot is er ook een nieuwe Sniper/Pistool online multiplayer game type en een tournament feature waarbij spelers elke week 10 tickets ontvangen, die nodig zijn om toegang te krijgen tot een speciaal tornooi. Niet getreurd, wanneer je tickets op zijn, koop je er wederom nieuwe aan met cash geld.

No more articles
Meer in Nieuws, PS3
Deep Silver kondigt Sacred Citadel aan

Sluiten