We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

 16 oktober

The Wolf Among Us (TellTale Games) voor PS3

Waar vorige week Xbox 360 en PC-gamers al de eerste episode van deze game konden downloaden, is het nu de beurt aan de PS3 gamers om zich tegoed te doen aan deze serie van de makers van The Walking Dead. De game is gebaseerd op de Fablecomics, maar de gebeurtenissen in de game spelen zich af in een tijd van voor de eerste strips. Jij bent Bigby Wolf, eens het meest gevreesde wezen van de Sprookjeswereld, maar nu Sheriff van Fabletown en gezworen beschermer van zowel de mensachtige als de fantastische sprookjesfiguren.

17 oktober

Saint Seiya: Brave Soldiers (Namco Bandai) voor PS3

Kies uit één van de meer dan 50 Heiligen om vanaf het begin in de Sanctuary Arc totaan Hades Hol het ganse Saints Seiya universum te doorlopen. Kruip in de huid van een Heilige en herbeleef alle grootse gevechten door de sterkste te worden, verbrand jouw Cosmische energie om Big Bang aanvallen te doen, laat jouw Cosmo exploderen zodat je sneller dan het licht gaat, laat je 7de Zintuig vrij wanneer je op het randje van de dood zweeft en maak zo een krachtige terugkeer. Een hemelse ervaring!

18 oktober

Goodbye Deponia (Daedalic Entertainment) voor PC

Een klassiek point & click avontuur in een unieke wereld die de knotsgekke wereld traditie van schrijvers als Douglas Adams (The Hitchikers Guide to the Galaxy) en Terry Pratchett (de Schijfwereld) eert. Vorig jaar kwam Deponia en Chaos on Deponia uit en nu is het dus tijd voor het afsluitende deel. Hoofdrolspeler Rufus wil van de planeet Deponia naar een ruimteschip, maar dat lukt enkel met een speciale ruimtelift en de toegang daartoe is enkel mogelijk via zijn grote onvindbare liefde Goal. Om zijn doelen te bereiken zal Rufus zich clonen, maar of dat de oplossing is?

Goed nieuws: als je er nog snel bij bent, dan kan je de game met een korting van 10% vooraf bestellen bij Steam.

Skylanders Swap Force (Vicarious Visions-Activision Publishing) voor Xbox360, PS3, N3DS, Wii U, Wii

Een nieuw avontuur, een nieuw portaal en nieuwe helden zijn de hoofdingrediënten van deze nieuwste Skylanders game. Eeuwenlang heeft het SWAP Force de vulkaan, die Skylands magie vernieuwd, beschermd. Totdat een gevecht hen in een explosie apart scheurde, hen naar aarde zond en hen de mogelijkheid gaf om van krachten te wisselen. Enkel jij kan deze krachten mixen en ervoor zorgen dat hun boven- en onderkant in ere worden hersteld, zodat Skyland kan gered worden.

Sonic: Lost World (Sonic Team-SEGA) voor N3DS, Wii U

Dr. Eggman heeft de Deadly Six vrijgelaten, maar ze zijn ontsnapt en nu dreigen ze de wereld te vernietigen. Om ze te stoppen moeten Sonic en Dr. Eggman samenwerken. Sonic’s nieuwste moves en power-ups kunnen het verschil maken, dus ren, spring, race en sky-dive dat het een lieve lust is in deze eerste handheldgame van Sonic in 3D.

We hopen jullie snel te verblijden met meer gamenieuws over deze releases.

No more articles
Meer in Nieuws, Specials
The Amazing Spider-Man 2 komt in 2014 uit

Sluiten