We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Tecmo Koei en Team Ninja komen met een nieuwe Dead or Alive game op de proppen. Dead or Alive 5 Ultimate behoudt de typische – lees: keiharde – ninjagevechten, maar kiest wel voor meer realistische personages. Niet aan twijfelen: ook dit keer kiest Dead Or Alive 5 Ultimate voor uitermate sexy vrouwelijke personages!

Dead Or Alive 5 Ultimate is een succesvol recept voor vele gamers. Het vechtsysteem is schitterend, de moves zijn brutaal en er zijn verschillende modes, zodat er voldoende afwisseling is. Doorheen het hele spel kun je achievements behalen, ideaal voor competitieve gamers.

In de tutorial modus van Dead Or Alive kunnen beginnende spelers hun vechttechnieken op punt stellen voordat ze aan het zware werk beginnen. Hieronder vallen de verhaalmodus en uiteraard de online mode. Die laatste is erg uitgebreid. Zo kun je in verschillende plekken vechten in verschillende modes. Hoog tijd voor de befaamde finishing moves!

Wat is er nieuw?

  • Nieuwe, realistischere, personages en outfits;
  • Intense cutscènes;
  • Prize Fighter ranking;
  • Online 2v2 tagmode;
  • Nieuwe 3D landschappen & arena’s, zoals bijvoorbeeld Sky City Tokyo.

In de Benelux wordt het spel verdeeld door CLD, al meer dan 5 jaar de partner van Tecmo-Koei. Dead Or Alive 5 Ultimate ligt vanaf 6 september in de rekken en is beschikbaar voor PlayStation 3 en Xbox 360. Hierbij alvast enkele smakelijke screenshot om in de mood te komen, maar euhm… wel die handjes boven tafel houden hé!

 

No more articles
Meer in Nieuws, PS3, Screenshots, Xbox 360
SimCity nu ook voor Mac verkrijgbaar

Sluiten