We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Watch Dogs is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 27 mei 2014, zo heeft Ubisoft laten weten! In Watch Dogs kruip je in de huid van Aiden Pearce, een briljante hacker die graag voor eigen rechter speelt. Zijn smartphone is zijn wapen, hiermee hackt hij het centrale netwerk van Chicago (ctOS) en heeft hij de volledige controle over alles wat in verbinding staat met dit netwerk. Krijg toegang tot beveiligingscamera’s, webcams en persoonlijke informatie van alle inwoners. Hack verkeerslichten, pinautomaten en nog veel meer… Alles om jouw vijanden te stoppen.

 Wij zijn blij dat we nu eindelijk de releasedatum bekend hebben kunnen maken, aldus Marcel Keij, Marketing Directeur Benelux, Ubisoft. Met de extra tijd hebben we de game nog verder verbeterd. En het geduld van de gamers stellen wij zeer op prijs.

Watch Dogs is verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC. De Wii U versie verschijnt later.
Koop Watch Dogs voor PlayStation 4 of PlayStation 3 en krijg toegang tot 60 minuten extra gameplay exclusief via PlayStation Network.

Hieronder alvast een story trailer om iedereen warm te maken.

 • Indy

  “Met de extra tijd hebben we de game nog verder verbeterd.”
  Ik heb moeite om dat te geloven.

  • http://gamesnack.be/ Jef

   De DRM misschien op punt gesteld? :p

  • Indy

   Als dat het geval zou zijn, dan mag Ubisoft voor mijn part failliet gaan dit jaar.
   Nee, de game werd opgepoetst, maar ze kunnen zo veel zeggen. Naar eigen zeggen was de game repetitief en hebben ze dat aangepast. Maar hoe? Eerst mogen ze eens laten weten wat ze precies in die 7 maand uitgespookt hebben voor ik iets ga geloven.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
MapleStory Anime maakt Europees debuut

Sluiten