We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Alien: Colonial Marines is een First Person Shooter met als basis de karakters en schepsels van de Alien franchise.

Als het van cinematic director Brian Burleson afhangt, zal het spel de basis zijn voor meerdere verkenningen in het Alien universe; al dan niet door Gearbox ontwikkeld.  Hij verwijst daarmee naar de Alienfilms die éénzelfde stamboom hebben, maar allemaal in een andere richting uitgaan. “Als je naar het uitdijende heelal kijkt, dan zie je dat er nog meerdere richtingen zijn: waterplaneten, hemelplaneten en andersoortigen van alle vormen en maten. Het is niet enkel dat een wezen naar me toe komt, ik het dood of ik me ervoor verschuil, het is meer dan dat.” “Hij hoopt dat er meer verhalen van komen; Gearbox heeft er een interessant stuk uitgekozen en hopelijk zullen in de toekomst anderen blijven verderwerken aan dit heelal.”

“Colonial Marines is geboren uit de vragen die na de films zijn blijven hangen. Maar hoe kan een ontwikkelaar verder borduren op de losse draden die overblijven? Dus zijn we met een aantal stukken verder gegaan, we hebben er onze eigen verbeelding aan gevoegd en nu laten we terug een aantal stukjes over voor nieuwe uitbreidingen.”

Sega heeft grote plannen voor de IP; de uitgever is namelijk een nieuwe Alien game aan het laten gisten voor de nieuwe generatie consoles. Ontwikkeling door Creative Assembly. Gearbox heeft al laten weten dat ze interesse hebben in het ontwikkelen van een meer experimenteel vervolg van Aliens: Colonial Marines en is ook niet al te afkerig van een mogelijk toekomstig Predator project.

No more articles
Meer in Nieuws, PC, PS3, Wii U, Xbox 360
Tales of Xillia wordt nieuwste titel in de reeks

Sluiten