We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Hoewel het geen verrassing meer is, is het toch altijd leuk om de officiële aankondiging te kunnen brengen. Ja, de Revolution DLC voor Call of Duty: Black Ops 2 is een feit!

Treyarch heeft zelfs een trailer op de wereld losgelaten die ons in een 4 minuten durende video uitgebreid de DLC laat zien. Zo zien we o.a. de nieuwe game modus Turned, waarin één speler het als enige menselijke overlevende het opneemt tegen een horde zombiegemuteerde medespelers. Slaag je er in om jouw tanden in de overlevende te plaatsen, respawn jij als mens en ben je niet langer een zombie. De speler met de meeste punten op het einde van de match wint uiteraard.

Verder zal het DLC pakket ook 4 nieuwe multiplayer maps introduceren. Zo zullen we een nieuwe zombie co-op map terugvinden die spelers naar een vernietigde Chinese stad brengt waar ingestorte wolkenkrabbers een streling voor het oog zijn. Natuurlijk moet je je mannetje kunnen staan tegen de zombies, dus introduceert Treyarch de Peacekeeper SMG, het eerste wapen dat door een Black Ops add-on wordt toegevoegd.

Zoals al eerder gelekt was, zal de DLC eerst verschijnen voor de Xbox 360 op 29 januari voor 1200 Microsoft Points. Spelers krijgen ook de mogelijkheid om apart het uitbreidingspakket te downloaden of te opteren voor de Season Pass bundel met korting.

No more articles
Meer in Nieuws, Trailers, Xbox 360
Project Fiona van Razer eindelijk op de markt!

Sluiten