We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Microsoft heeft vandaag bevestigd dat de Xbox One vanaf september verkijgbaar zal zijn in 26 bijkomende landen waaronder België en Nederland. En dat werd maar eens tijd ook, niet?

“Eindelijk! Hij komt er aan!” denken er vast velen onder jullie. En terecht ook, want een bijna een jaar na de release van de PS4 kan dit toch niet anders dan een negatieve impact hebben op de verkoop?
En zeker nu de PlayStation 4 binnenkort in elke winkel gewoon verkrijgbaar is zonder hem te bestellen, gaat daar vast en zeker ook een rol bij spelen. Wat er nu al vaak gebeurd is dat winkels zoals Mediamarkt de console vanuit het buitenland laten invoeren (bv. Duitsland) en hem dan zo verkopen op onze markt.

Microsoft heeft ook bevestigd dat ze meer informatie zullen verstrekken in April. Wat we wel al weten is dat ze tegen dan een update uitbrengen die ervoor zorgt dat de notificaties van je vrienden worden toegevoegd en de stabiliteit van de stem- en bewegingsherkenning van Kinect zal verbeteren.

Naast België en Nederland is de console ook bevestigd in 24 andere landen zoals Japan, Rusland, Denemarken en Noorwegen. Die zullen vast en zeker ook gevloekt hebben toen ze vernamen dat ze nog 6 maand op hun tanden gaan moeten bijten. Wij kunnen alvast niet wachten, jullie ook?

  • http://gamesnack.be/ Jef

    In FNAC Antwerpen bijvoorbeeld ligt de Xbox One gewoon in de rekken. Moest serieus op mijn tanden bijten om niet naar buiten te lopen met de Titanfall bundel 🙂

No more articles
Meer in Nieuws, Xbox One
CD Projekt Red lanceert een mobiel game dit jaar

Sluiten