We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Deep Silver gaf vandaag nieuwe informatie vrij over de co–op mode in Sacred Citadel, en de mogelijkheid om rijdieren te gebruiken bij het vechten.

Met unieke wapencombinaties, RPG – elementen, rijdieren, een kaart met verschillende dorpen, een grote keuze aan verschillende vechtopties en nog veel meer die de komende periode onthuld zal worden, is Sacred Citadel onvergelijkbaar binnen het genre van side-scrolling beat ‘em ups.

In de co–op mode van Sacred Citadel moeten de verschillende spelers de skills van hun personage combineren, om zo elkaar te ondersteunen en stand te houden tegen de stormloop aan vijanden. Spelers kunnen kiezen tussen de Khukuri Shaman, de Ancarian Ranger, de Safiri Warrior en een personage dat nog onthuld zal worden. Elk van deze vier klassen in Sacred Citadel beschikt over een eigen gamma aan aanvallen. De variatie hangt af van het experience level van de speler, en de krachten die hij verzameld heeft door het gebruik van verschillende combo’s.

In Sacred Citadel zal het voor de helden mogelijk zijn om de verschillende rijdieren van hun vijanden over te nemen, om zo de gevarieerde en speciale aanvallen voor hun eigen goed te gebruiken. Maar wees op je hoede, het rijdier kan even snel opnieuw afgenomen worden!

De Tusked Bull Mount bijvoorbeeld, kan een aanvaller rammen en hem de lucht in zwieren, maar hij kan net zo goed een hele groep vijanden bestoken en alles op zijn weg vertrappelen. Naast rijdieren bevat Sacred Citadel ook oorlogsmachines die bestuurd kunnen worden, waardoor de multiplayer gevarieerder wordt.

No more articles
Meer in PC, PS3, Screenshots, Xbox 360, Xbox Live
Is Mirror’s Edge 2 op komst?

Sluiten