We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

17 december

The Walking Dead: Season Two (Telltale Games) voor PS3, PS Vita en PC

Ontwikkelaar Telltale Games is druk in de weer. Niet alleen loopt gameserie The Wolf Among Us, maar starten ze nu ook het tweede seizoen van The Walking Dead op.  Net zoals het eerste seizoen wordt je verwend met vijf afleveringen waarin het overleven in zombieland én hoe je daarbij je menselijkheid behoudt, centraal staan. Dit keer is de hoofdrol weggelegd voor het meisje Clementine, ze had een belangrijken bijrol in de eerste reeks. Reeds gemaakte keuzes uit deel 1 en de add-on 400 Days hebben invloed op deze reeks.

Dementium II (Renegade Kid – SouthPeak Interactive) voor PC

Dementium II is het vervolg van Dementium: The Ward; een first person survival horror shooter met een gekkenhuiskantje. Jij speelt William Redmoor, die net een hersenoperatie onderging en ondergebracht is in het Bright Dawn Treatment Center voor gestoorde criminelen. Jouw herinneringen zijn warrig en het ziet er naar uit dat jouw vrouw en dochter zijn vermoord; waarbij de bewijslast naar jou wijst.  De Dokter gebruikt alternatieve methodes om je op te lappen en daaronder vallen hordes nachtmerrie-achtige beesten die jij moet elimineren. Niet voor de weekhartigen!

 18 december

Zen Pinball 2 (ZEN Studios-SCEE) voor PlayStation 4

Hou je van een potje flipperen? Heb je een PlayStation 4? Dan zit je goed met Zen Pinball 2. De collectie kasten die al bestond voor PlayStation 3 (o.a. Star Wars Pinball, Marvel Pinball, Plants vs. Zombies Pinball, Epic Quest, Paranormal, Earth Defense) worden aangevuld met Marvel’s Doctor Strange en Sorcerers Lair. Had je deze kasten al op je PlayStation 3, dan kan je deze gratis naar je nieuwe console overbrengen.

Eufloria HD (Titanium Studios-Omni Creative Group ) voor PlayStation Vita

Gebruik verrassende plantengroei en biomechanische evolutie in een sfeervolle game waarin je een prachtig vormgegeven universum verkent en asteroïden verovert. Gebruik hun bronnen om nieuwe semi-organische planten en wezens te laten groeien en te verzorgen. Ondertussen verwent een originele soundtrack jouw oren.

Olliolli (Roll7) voor PlayStation Vita

Hou je van skategames dan is dit misschien iets voor jouw Vita. Deze handgetekende game bevat meer dan 100 skatetricks en verschillende omgevingen waarin jij je combo’s kan uitvoeren. Een perfecte landing na een prachtdemonstratie van je kunnen, levert je een monsterscore. Maar val niet, want dan ben je je punten kwijt.

19 december

Inverto (Gravity Box Studio) voor PC

Deze first person shooter-puzzelgame bevat zwaartekrachtmanipulatie en parkour. Jij ben een onderzoeker die doorheen alle testruimtes geraakt met jouw GraviGun. Ontdek Escher-achtige ruimtes, los navigatiepuzzels op door het wijzigen van de zwaartekracht, en gebruik de juiste timing en onderdruk je misselijkheid. De makers verwijzen naar Portal als voorbeeld.

The Walking Dead: Season Two (Telltale Games) voor Xbox 360

Ontwikkelaar Telltale Games is druk in de weer. Niet alleen loopt gameserie The Wolf Among Us, maar starten ze nu ook het tweede seizoen van The Walking Dead op.  Net zoals het eerste seizoen wordt je verwend met 5 afleveringen waarin het overleven in zombieland én hoe je daarbij je menselijkheid behoudt centraal staan. Dit keer is de hoofdrol weggelegd voor het meisje Clementine (ze had een belangrijken bijrol in de eerste reeks). Reeds gemaakte keuzes uit deel 1 en de add-on 400 Days hebben invloed op deze reeks.

www.youtube.com/embed/ilEB4KTTOIo

De volgende game-uitbreidingen zitten er deze week ook bij:

  • Assassin’s Creed IV: Black Flag – Freedom Cry (Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, PC)
  • Battlefield 4: China Rising (Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, PC)
  • Total War: Rome II – Ceasar in Gaul (PC)

That’s all for this week, maar we hopen dat je hiertussen wel een game naar je zin zal vinden.

No more articles
Meer in PC, PS3, PS4, PSVita, Specials, Xbox 360
Final Fantasy X | X-2 HD remaster voor PSVita krijgt releasedatum

Sluiten