We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

29 oktober

Angry Birds: Star Wars (Rovio Entertainment-Activision) voor Xbox 360, PS3, PS Vita, Wii, Wii U, N3DS

Angry Birds is hét meest gekende spel op mobiele platforms en nu probeert de ontwikkelaar voet aan grond te krijgen op de spelconsoles en handhelds met deze Angry Birds: Star Wars. En zoals het in de ruimte van doen is, is het belangrijk dat je rekening houdt met de zwaartekracht. Schiet met verschillende soorten Angry Birds de groene varkens neer en scoor sterren in de meer dan twintig nieuwe levels. Er is tevens een coöperatieve en versus multiplayer mode voor deze uitgave.

Assassins Creed IV: Black Flag (Ubisoft Studios-Ubisoft) voor Xbox 360, PS3

Maak als Edward Kenway, een Britse piraat en lid van de Assassijnen, de Caraïbische gebieden onveilig en zoek tegelijkertijd als hedendaags researcher van het bedrijf Abstergo de krachtbron van de oude beschaving in dit grote overzeese gebied. Net zoals zijn voorgangers maak je kennis met bepaalde historische personages die in die tijdsperiode hebben geleefd. Er zou qua exploratie teruggegaan zijn naar de eerste Assassin’s Creed en ook op zee kan je dingen doen en ontdekken. Dus er valt genoeg te doen in een game die heel wat hoge verwachtingen moet inlossen.

The Guided Fate Paradox (Nippon Ichi Soft.-NIS America) voor PS3

Deze game is een rogue-achtige RPG met speciale karakters (een lief meisje, een schooljongen die God wordt, …), heel wat customization en een grote herspeelbaarheid. Jij bent student Renya die een god wordt nadat je in een winkelcentrum de loterij hebt gewonnen. Reis naar de Copy World om aanpassingen te maken in de Original World en mensen hun wensen te laten uitkomen.

30 oktober

Invizimals: The Lost Kingdom (Magenta Software-SCE) voor PS3

Deze arcadegame laat jou, samen met 3 andere vrienden, los in de speelwereld van de Invizimals. De succesvolle PS Vita serie komt nu naar PS3 als een spannend third-person-avontuur. Jij bent Hiro, een jonge ontdekker die een magische poort vindt naar een verloren koninkrijk dat wordt aangevallen door een meedogenloos robotleger. Verander in zestien van de populairste Invizimals en gebruik hun unieke krachten en vaardigheden om puzzels op te lossen en met vijanden te vechten.

 31 oktober

Battlefield 4 (EA Digital Illusions CE-EA) voor Xbox 360, PS3, PC

Wat kunnen we van deze nieuwste FPS van DICE verwachten? Eerst en vooral een groot aantal gelijkenissen met zijn voorganger, maar ook gewijzigde elementen in zowel single- als multiplayerversie. De commander-modus wordt deze keer opnieuw ingevoerd, zodat je in deze game het overzicht terugkrijgt op het slagveld. Extra feature is dat je deze modus ook op je tablet kan spelen. Qua verandering is er voornamelijk het Levolution systeem waarbij jouw acties heel wat dingen in gang zetten die de spelervaring stevig veranderen. En er werden watergevechten aan het reeds bestaande arsenaal van diverse landgevechten toegevoegd.

Football Manager 2014 (SEGA Europe-Sports Interactive Ltd.) voor PC, PS Vita

Wil je graag realiteit tot in de kleinste details in een voetbalstadion, dan moet je beslist eens Football Manager spelen. Deze gamereeks weet menig liefhebber te bekoren met zijn jaarlijkse edities en ook voor de FM2014 doet ontwikkelaar SEGA Europe er alles aan om het voor zijn gamers zo reëel mogelijk te maken. Jij als coach kiest uit 117 competities uit talrijke landen om een topploeg samen te stellen. Alles passeert de revue: transfers regelen, scouting, onderhandelen met spelers, de tactiek bespreken; je moet het allemaal onder de knie krijgen.

1 november

WWE 2K14 (Yuke’s-2K Sports) voor Xbox360, PS3

Samen met Take Two Interactive ontwikkelde Yuke’s  WWE 2K14, een nieuwe worstelgame met het accent op de geschiedenis van WrestleMania, “The 30 Years of WrestleMania”, maar de game laat ook ruimte voor moderne worstelvedetten. Worstel je letterlijk en figuurlijk door de verschillende rondes heen en geef het publiek een show waarvan ze kunnen smullen.

Wii Fit U (Nintendo) voor Wii U

Je in het zweet werken in je huiskamer kon je al eerder met je Balance Board voor je Wii en het beeldscherm van je TV, nu gaat het dus ook in combinatie met je Wii U Gamepad. Een extra nieuwigheid is de Fit Meter, een accessory die jouw activiteit meet doorheen je dag. Plaats je deze FitMeter nadien naast je Wii U Gamepad, dan wordt alle vergaarde data automatisch naar de game gestuurd. Ideaal om te zien in hoeverre je nadien vanuit je luie zetel andere games kan spelen.

Vooral de release van Assassin’s Creed IV is iets om naar uit te kijken, maar de andere games zullen zeker ook hun verdiensten hebben.

No more articles
Meer in PC, PS3, PSVita, Specials, Wii U, Xbox 360
Tearaway: spelen met papier

Sluiten