We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Cosplayzondag is een zondagse rubriek waarin we het lifestyle aspect van gaming willen aantonen. Zo kiezen we iedere week een cosplayer die in de huid kruipt van een gaming personage. Wie wil er nu niet in de voetsporen treden van zijn/haar favoriete character? 

Het cosplay personage van deze week is zeker geen dame om zonder handschoenen aan te pakken, ze weet zelfs de sterkste kerels in de fighting wereld neer te krijgen. We hebben het uiteraard over niemand minder dan Skarlett bekend uit de Mortal Kombat games!

Maar ook de cosplayer is een oude bekend, want deze jongedame uit Frankrijk heeft een tijdje geleden ook de spotlight hier gestolen met haar Lara Croft cosplay. Het is dus geen wonder dat ook deze Skarlett er weer ongelooflijk realistisch uitziet!

Wil je graag meer werk zien van deze knappe jongedame? Neem dan zeker een kijkje op haar indrukwekkend DeviantArt profiel!

Wil jij graag jouw favoriete personage in onze Cosplayzondag zien? Of cosplay je misschien zelf? Laat het ons even weten in de comments!

 • Kristof nachtergaele

  zetten jullie altijd jullie logo op andermans foto’s?

  • http://www.andyjanssens.be Andy

   Voor onze cosplayzondag vragen wij altijd toestemming aan de cosplayer zelf. Zij hebben toegestemd, dus hebben we toelating om dit te doen.

  • Kristof nachtergaele

   Hangt er van af hoe de fotograaf er over denkt..

  • http://www.andyjanssens.be Andy

   Ben je de fotograaf van één van onze Cosplayzondag foto’s? Zeg dit dan gerust en ik plaats de foto’s zonder GS watermerk 🙂

  • Kristof nachtergaele

   van meerdere.. en het kan mij geen zak schelen dat mijn foto’s gebruikt worden, dat weten de cosplayers goed genoeg, maar als ik plots op tumblr foto’s zie passeren waar mijn logo is afgeknipt en vervangen door iemand anders zijn logo..

  • http://www.andyjanssens.be Andy

   Dude, relax een beetje :p Zeg me om welke specials het gaat en ik vervang gaandeweg de foto’s, heb ik geen problemen mee 🙂

No more articles
Meer in Cosplay, Specials
Games in kaart gebracht: week 15 Limbo

Sluiten