We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

 13 juni

Rugby Challenge 2: The Lions Tour Edition (Sidhe Interactive – Tru Blu Entertainment) voor Xbox 360, PS3 en PC

In ons land is rugby niet echt een populaire sport, maar in Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en het Verenigd Koninkrijk kan men van deze beenharde sport niet genoeg krijgen. In deze landen is de vraag naar rugbygames groot en na Rugby Challenge in oktober 2011 komt er ook een tweede deel uit. Hierin staat de competitie van de Britse en Ierse Lions centraal, maar zowel in single match mode, Multi-team Competitie, Career Mode, Trainingsmode ben jij diegene die de beslissingen neemt en iedereen probeert te vloeren.

14 juni

The Last of Us (Naughty Dog – Sony Computer Entertainment) voor PS3

Neem een Amerika dat bijna geen bevolking meer heeft wegens een plaag, neem een beschaving die vervallen is tot een wildernis, verlaten steden, geïnfecteerde mensen en overlevenden die elkaar bestrijden voor het weinige wat er nog overschiet. Neem een geharde survivor, Joel, die tienermeisje Ellie uit een militaire veiligheidszone moet smokkelen. Dit zijn de ingrediënten voor The Last of Us: survival en actie met een verhaal dat wordt verteld door de twee hoofdrolspelers. Hiervan wordt enorm veel verwacht en hopelijk worden die verwachtingen ook waargemaakt.

 Animal Crossing: New Leaf (Nintendo – Nintendo) voor N3DS

Je stapt van de trein in New Leaf en je wordt begroet als burgemeester van dit stadje. Samen met je assistente Isabelle en de dieren is het jouw taak om het dorpje te laten groeien (of niet). Geen dorp zonder wetten, bouwprojecten en medewerking van je dorpsgenoten. Hoe jij dit alles doet, dat bepaal je volledig zelf. De game ondersteunt max. vier spelers op één Game Card die in dezelfde stad leven, maar eerst aankomen is burgemeester zijn. Je kan de berichten van Isabelle ook via Twitter volgen, zodat je steeds bijbent over de meest recente nieuwtjes.

Chemical Spillage Simulation (Rondomedia – Excalibur Publishing) voor PC

Train Simulator, Truck Simulator, Transport Simulator, Camping Manager, Bridge Project, … Het lijstje van simulatiegames is redelijk uitgebreid en nu kan je je dus ook het beschermpak van een lid van de Special Chemical Disaster Prevention Unit hijsen. Je behandelt sommigen van de meest gevaarlijke materialen in de wereld die zowel uiterst giftig als dodelijk zijn. Met het juiste materiaal bestrijdt je de lekken voordat ze de omgeving schade kan berokkenen.

We hopen dat er een game naar je smaak tussenzit!

  • Jef

    Moesten ze me vertellen dat Chemical Spillage Simulation een één aprilgrap is, zou ik er niet van opkijken :p
    Deze simulatie game ziet er toch echt wat saai en vergezocht uit.

No more articles
Meer in Specials
Te verwachten games week 23: van 3 tot 9 juni

Sluiten