We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

28 november

Professional Farmer 2014 (PlayWay-UIG Entertainment) voor PC

Lijkt opstaan voor dag en dauw om het koren binnen te halen of het rondrijden met zware landbouwmachines iets voor jou? Om dan ’s avonds met een gevulde graansilo met de kippen op stok te gaan? Dan kan je met deze boerderijsimulatie uittesten of je het boerenleven in de vingers hebt. Doorloop de vier seizoenen en kijk of al dat harde werken iets opbrengt.

29 november

Dracula 5: The Blood Legacy (Koalabs-Microids/Anuman Interactive) voor PC

Onderzoek, puzzel en ontmoet in dit interactief verhaal rond het mysterie van Dracula. Ellen Cross’ avontuur begon in Dracula 4: The Shadow of the Dragon en laat haar in deze episode over heel de wereld reizen in haar zoektocht naar gestolen schilderijen, de beruchte Vlad Tepes en een geheimzinnige broederschap.

Putty Squad (System 3) voor Xbox 360, PS3, PS Vita en Wii U

Wat ooit in de jaren ’90 begon als een platformgame voor de SNES, is nu overgebracht naar de hedendaagse consoles en handhelds. De rekbare blauwe blob is nog steeds even veelzijdig en de platforms zijn nog steeds een uitdaging, en dat alles nu in HD-resolutie. Een leuke manier om te ontdekken wat je ouders vroeger speelden en wie weet krijg je hen ook terug aan een game-toestel.

 30 november

One Piece: Romance Dawn (Namco Bandai-Namco Bandai Games) voor N3DS

Het One Piece verhaal komt voor de eerste keer in RPG format naar de 3DS. Sluit je aan bij de Straw Hat Crew om gevaarlijke vijanden te verslaan in het turn-based battle systeem, ontdek ingrediënten dat jouw crew uniek maken, level je personages en kies het pad naar je ultieme doel: Koning van de Piraten worden in de prachtige One Piece wereld.

That’s all for this week voor de huidige generatie games. Speciaal voor de komst van de PlayStation 4 stomen we een apart overzicht klaar dat je later op de week kan raadplegen.

  • http://gamesnack.be/ Jef

    Professional farmer 2014: “Start je carrière als professionele boer!”

    Waar blijven ze het halen…

No more articles
Meer in Specials
FIFA 14 vs. Pro Evolution Soccer 2014

Sluiten