We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

3 december

Rainbow Moon (Sidequest Studios) voor PS Vita

Aan de  hand van zeven magische artefacten moet onze held Baldren een dimensiestaf maken, zodat hij de poort waardoor monsters in Rainbow Moon toestromen kan sluiten, en terug naar zijn eigen thuisplaneet kan vertrekken. Voeg daarbij de vijandige inwoners van Rainbow Moon toe en dan weet je dat de zoektocht van deze held nu niet bepaald van een leien dakje zal verlopen.

4 december

Broken Sword: The Serpent’s Curse (Revolution Software) voor PC

Hou je van een game met een klassieke 2D achtergrond? Dan is dit misschien iets voor jou. Ontmoet advocaat George Stobbart en leuke journalist Nico Collard in Parijs waar een overval en een moord hen op het spoor zet van een nieuw Broken Sword avontuur. Gewapend met logica, integriteit en een vreemd gevoel voor humor proberen deze twee een samenzwering te ontrafelen die zijn oorsprong terugvindt bij een Vloek van de duivel zelve.

Super Motherload (XGen Studios-SCEE) voor PS3, PS4

Een firma ontdekt in de nabije toekomst op Mars een onbeperkte en belangrijke bron van mineralen die de energiecrisis op aarde kan oplossen. De planeet wordt volgebouwd en uitgegraven om de grootste schatten boven te halen en ontelbare technici en operatoren gaan dieper en dieper op jacht naar het kostbare mineraal. Totdat op een dag alles stil wordt op de planeet. En dan is het jouw beurt om als werknemer 1001 naar de rode planeet te vertrekken. Met als setting een alternatieve Koude Oorlog op Mars zal deze 1 tot 4-player zetel co-op diep doorgraven onder het oppervlak van Mars. Telkens opnieuw verandert de wereld waarin je zit en met krachtige upgrades en voorraden voor jouw mining pod ga je de strijd aan om zoveel mogelijk kostbaarheden boven te halen.

Terraria (Re-Logic-505 Games) voor PS Vita

Na een uitstel van heel wat maanden is het eindelijk zo ver: ook PS Vita gamers kunnen met Terraria aan de slag. De game is al een “oudje” naar hedendaagse maatstaven, maar het blijft leuk.

Neem je gereedschap bij de hand en starten maar. Maak wapens zodat je een scala aan vijanden kan bestrijden, delf diep ondergronds naar geld, toebehoren of andere nuttige dingen, sprokkel hout, verzamel steen, mineralen en andere bronnen om jouw wereld te bouwen en te verdedigen. Collega Indy heeft over deze game een prachtig artikel geschreven en hier kan je het nog eens terug bekijken.

Robot Rescue Revolution (Teyon Games-SCEE) voor PS3

Reis doorheen drie opwindende werelden met meer dan 100 mappen waarin je ontelbare puzzels moet oplossen om de gekke robots doorheen een gevaarlijk doolhof te leiden richting uitgang. Maar pas op: iedere robot is gelinkt aan een volgende en elke stap die de eerste robot doet, wordt doorgestuurd naar de laatste robot in een kettingreactie. Tactisch denken en rekening houden met de gevolgen is van het grootste belang in deze toffe puzzelgame.

5 december

The Raven: Legacy of a Master Thief (King Art Games-Nordic Games) voor Xbox 360

De game speelt zich af over drie gedeeltes: Parijs 1960, Londen en Zurich 1964 en zit vol onverwachte wendingen die je beide kanten van een spannend crimineel avontuur laten beleven. Deze combinatie van jagen en opgejaagd worden in een real-time 3D omgeving geeft een speciale dimensie aan een kat en muis spel waarin meesterdief Gareth en jonge onderzoeker Nicolas Legrand elkaar uitdagen.

6 december

Gran Turismo 6 (Polyphony Digital-SCEE) voor PS3

Voor de 15de verjaardag van Gran Turismo hebben meer dan twintig belangrijke autobedrijven een speciale wagen ontworpen waarbij in de loop van het jaar één voor één de spelers met zo’n wagen kunnen racen in de nieuwe game. GT6 bevat 37 locaties en 10o layouts en naast de toevoeging van nieuwe tracks zoals Mt. Panorama, Silverstone, Brands Hatch en Willow Springs Raceway duikt de bestaande track Apricot Hill opnieuw op. Voor een levensechte race-ervaring biedt deze game je alles wat je nodig hebt.

Scribblenauts Unlimited (5thCell-Warner Bros Interactive Entertainment) voor N3DS en Wii U

Vanaf nu kan je Scribblenauts op je TV spelen: trek erop uit in deze openwereld waar jouw verbeelding het krachtigste wapen is. Help Maxwell om puzzels op te lossen door een bruikbaar voorwerp voor hem te tekenen. En deze keer leer je meer over de ouders van Maxwell, zijn 41 familieleden (zoals zijn tweelingszusje Lily) en hoe hij zijn magische notaboekje verkreeg.

Dat is het voor deze week voor de reguliere games. We hopen dat er een aantal zijn die jullie interesse hebben gewekt en wie weet zien we jullie online in één van deze games.

  • http://gamesnack.be/ Jef

    Gran Turismo 6 is nog een titel om naar uit te kijken. In de december is het traditioneel rustiger, dat zie je ook terug in de releases.

No more articles
Meer in Specials
PS4 sportgames die je nu kan spelen

Sluiten