Angry Birds is nog steeds één van de meest populaire, al dan niet de meest populaire game op de markt. Enkele vervolgen konden logischerwijze niet uitblijven, maar deze keer zullen we niet voorzien worden van een vervolg.

Neen, deze keer krijgen we een spin-off voor de kiezen, met niemand minder dan de zwijntjes. Deze biggen zijn telkens het slachtoffer geweest van de kwade vogeltjes en nu is het aan hen om eens in de belangstelling te staan, dat is namelijk het minste wat men kan doen. In de onderstaande trailer zien we gameplay en wordt het duidelijk wat we zullen moeten doen. Het doel van de game valt te vergelijken met dat van een Trailgame; we moeten heelhuids het einde van een parkour bereiken in ons voertuig.

Welk voertuig dit is, is geheel aan ons, want we kunnen zelf onze wagentjes, vliegtuigjes en helikoptertjes samenstellen. Maar opgepast, de voertuigen zijn erg breekbaar en dit zorgt ervoor dat we meerdere keren opnieuw zullen mogen beginnen. Bad Piggies wordt gereleased op 27 september voor iOS, Android, PC en Mac. We laten de video voor zich spreken:

No more articles