In deze rubriek vertellen we jullie wat meer over één van onze favoriete applicaties. Dit kunnen Android- en iOS applicaties zijn. Deze week is het de beurt aan Modern Combat: Fallen Nation voor Android en iOS. Jouw favoriete app volgende week op GameSnack? Laat suggesties achter in een reactie en wij testen deze app voor je uit!

Veel First Person Shooters hebben we nog niet op onze smartphone kunnen spelen. Gelukkig heeft de ontwikkelaar Gameloft daar verandering in gebracht met de Modern Combat reeks, en daarom is de 3de in deze reeks de Appsnack van de week.

Wanneer je deze app gedownload hebt, ben je maar liefst 1,37GB bij Android en 1,09GB bij iOS armer, maar tegenover deze grootte staat natuurlijk heel wat grafische kwaliteit. Bij het opstarten heb je meteen het gevoel dat je een volwaardige shooter aan het spelen bent op een smartphone. Het kan dan ook niet anders dat je deze game zelfs op jouw TV kunt toveren via AirPlay als je deze op een iDevice gekocht hebt. Wie nu denkt dat games zoals deze moeilijk te spelen zijn, mogen gerust zijn. Via de opties kan men de gehele HUD aanpassen zoals jij dat wilt.

GamesnackBE-Modern-Combat-3-Screenshot-01

In shooters zijn een single- en een multiplayer vaste standaard geworden. Het verbaast ons dus niets dat dit ook in dit spel zo is. Het verhaal is nog nooit zo diepgaand geweest op een smartphone en dit zullen we meemaken in een campaign vol actie. En met actie bedoelen we echte actie, want de missies zijn geschreven op een niveau als dat van heel wat AAA titels.

GamesnackBE-Modern-Combat-3-Screenshot-02

Maar online gaat deze actie nog verder waar je met 12 kunt spelen. Naast online kun je ook via Wi-Fi het slagveld onveilig maken tegen en met vrienden op 6 verschillende maps.  Deze maps zijn eveneens van hoogstaande kwaliteit en zijn zeker niet minder goed dan die van zegmaar Modern Warfare 3. Een multiplayer match kun je geheel aan je voorkeur aanpassen, zoals je op onderstaande afbeelding kunt zien.

GamesnackBE-Modern-Combat-3-Screenshot-03

No more articles