In deze rubriek vertellen we jullie wat meer over één van onze favoriete applicaties. Dit kunnen Android- en iOS applicaties zijn. Deze week is het de beurt aan TinyLegends Crazy Knights voor iOS en Android. Jouw favoriete app volgende week op GameSnack? Laat suggesties achter in een reactie en wij testen deze app voor je uit!

Het principe van dit spelletje is simpel uit te leggen. We zijn namelijk een kleine held die met behulp van zijn wapen monsters moet verslaan en dit is het zowat. Natuurlijk zou onze special maar kort zijn, dus gaan we nog wat dieper in de game graven.

Bij het opstarten van het spelletje krijgen we een kleine map te zien met verspreide events. Deze events zijn in dit geval dan missies waarin we gewapend de monsters moeten uitroeien. Deze wapens zijn erg groot in aantal en we krijgen nog eens vier categorieën: zwaarden, afstandswapens, hamers en bijlen. Deze kunnen worden aangekocht met in-game geld en echt geld. Gelukkig is de game perfect speelbaar zonder extra kosten te betalen.

GamesnackBE-TinyLegends-Crazy-Knight-Screenshot-01

Om de speler te laten blijven spelen hebben ze verschillende modi toegevoegd. Zo kunnen we zoals gebruikelijk het gegeven aantal vijanden vermoorden, maar dit ook binnen een bepaalde tijd doen. Naast deze twee modi moeten we ook kunnen overleven. Sinds een update die onlangs doorgevoerd werd krijgen we nu ook de mogelijkheid om onze skills online of tegen een vriend te gebruiken. De co-op modus vind je in een event op de map. Deze modus is voorlopig enkel voor iOS.

Dit spel is zeer gemakkelijk door de simpele controls. Geen irritant vuil scherm meer, want we hebben enkel een virtuele joystick in de linker onderhoek en 2 knopjes om te slaan en te dashen in de rechter onderhoek.

No more articles