Vandaag kondigt Ubisoft aan dat  MotoHeroz nu ook beschikbaar is voor Android. Deze geliefde racer, die 4,5/5 sterren krijgt in de App Store, is nu free-to-play! Spelers mogen zich dus verwachten aan heel wat nieuwe concurrentie op iOS en Android apparaten.

Bovendien is de nieuwe ‘Rival’ update beschikbaar op iOS, wat het mogelijk maakt om willekeurige Players vs Players uitdagingen aan te gaan. Spelers kunnen vanaf nu hun vrienden op Facebook en andere MotoHeroz-spelers uitdagen om te bepalen wie het snelste door een parcours kan racen. Om het allemaal wat eerlijker te doen verlopen zit er ook een replay-functie in de game, die je als speler de mogelijkheid geeft om herhalingen van je rivalen te bekijken. Zo kan je heel eenvoudig  zien wie nu de echte winnaar of verliezer is.

MotoHeroz is ontwikkeld door RedLynx en combineert plezier en rally met side-scrolling platforming actie. Spelers racen, achtervolgen en banen zich een weg doorheen zes  kleurrijke werelden terwijl ze dagelijkse uitdagingen aangaan en op jacht gaan naar geheime items en munten.

No more articles