Heb jij de raceskills om de Most Wanted te worden?

EA heeft op de E3 bekendgemaakt dat Criterion Games de populaire kaskraker Need for Speed: Most Wanted in een nieuw jasje gaat steken.

Need for Speed Most Wanted wordt volledig opnieuw ontworpen voor een nieuwe generatie racefans en voorzien van talloze sociale functies, een uitgebreide open wereld vol intense actie. Fans kunnen zelf bepalen hoe zij de Most Wanted-racer worden en in alle vrijheid de open wereld verkennen. Ontdek verborgen gameplay, schakel rivalen uit, daag je vrienden uit, of race gewoon een beetje rond om de politie te pesten. Alles wat je doet in de game telt mee voor je ultieme doel: de nummer 1 worden op de lijst met Most Wanted-racers. Need for Speed: Most Wanted wordt in Europa uitgegeven op 1 november 2012. Op dezelfde datum verschijnt ook een speciale Limited Edition, waarmee je twee keer zoveel speedpunten kunt verdienen. Deze versie bevat bovendien aangepaste designs, getunede voertuigen, en twee extra auto’s: de Maserati GranTurismo MC Stradale en de Porsche 911 Carrera S.

Aldus Matt Webster, uitvoerend producent bij Criterion Games:
[blockquote]Met Need for Speed: Most Wanted zet Criterion de NFS-franchise weer helemaal op de kaart. Dit is Most Wanted voor een nieuwe generatie gamers. We hebben al onze ervaring op het gebied van racen, achtervolgingen en open wereld-games samengepakt en geïntegreerd in een sociale, open race-ervaring. Of je nu alleen rijdt of het opneemt tegen je vrienden in de geweldige nieuwe multiplayer-speltypen, met Autolog wordt je competitiedrang naar een hoogtepunt gestuwd. Je doet er alles aan om hoger op de Most Wanted-lijst te staan dan je vrienden.[/blockquote]

Er geldt maar één regel in Need for Speed: Most Wanted en dat is: vergeet alle regels. Je hebt een startpunt en een finish bij elke race, maar hoe je rijdt, waar en wanneer je de strijd aangaat en welke skills je inzet… dat mag je allemaal zelf bepalen. Je doel is de Most Wanted-racer te worden, en om dat te bereiken moet je je rivalen verslaan en de politie afschudden. Dankzij Autolog gaat de competitie nog veel verder. Je kunt nu ook bewijzen dat je beter bent dan je vrienden. Dezelfde studio die de baanbrekende sociale functies van Autolog heeft geïntroduceerd, weet nu rivaliteit onder vrienden naar een nog hoger niveau te tillen. Criterion weet je steeds opnieuw uit te dagen met gameplay-aanbevelingen uit je sociale netwerk, niet alleen in multiplayer-gameplay, maar ook in singleplayer. In Need for Speed: Most Wanted moet je speedpunten verdienen om te klimmen op de Most Wanted-lijst. Je verdient deze punten met alles wat je doet: de beste racetijden neerzetten, politie afschudden tijdens achtervolgingen of gewoon door de mooiste sprongen te maken over de enorme schansen in de open wereld. Dankzij Autolog 2.0 staat allesverslindende competitie altijd centraal in je race-ervaring. Wat je ook doet, er is altijd wel iemand die je moet verslaan. Je kunt de populaire Autolog-aanbevelingen nu ook gebruiken in de multiplayer-gameplay van Need for Speed Most Wanted. Er zijn geen lobbyschermen en je hoeft nooit te wachten. Je stapt gewoon in een naadloos geïntegreerde online wereld en kunt meteen aan de slag met snelheids- en skill-uitdagingen. Met de aanbevelingen van Autolog 2.0 word je constant uitgedaagd je racevaardigheden te perfectioneren. De intense sociale rivaliteit zorgt voor talloze uren verslavende gameplay.

Need for Speed Most Wanted is vanaf 30 oktober 2012 beschikbaar in Noord-Amerika en vanaf 1 november in Europa. De game komt uit voor de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita, PC en wordt ook uitgebracht voor iOS en Android.

  • Indy

    Dit is in mijn ogen geen Most Wanted, maar een NFS waar ze Most Wanted op plakten omdat het past. Geef mij maar een nieuwe blacklist, langer en moeilijker!

No more articles