Electronic Arts en Criterion Games hebben vandaag bekend gemaakt welke exclusieve bonussen er klaarliggen voor gamers die alvast een exemplaar reserveren van de racegame van het jaar: Need for Speed Most Wanted.

Als je nu reserveert (reserveren kan tot 31 oktober 2012), krijg je de Need for Speed Most Wanted Limited Edition, vol spectaculaire bonussen, waaronder twee exclusieve auto’s: de Maserati GranTurismo MC Stradale en de Porsche 911 Carrera S. Als je Need for Speed Most Wanted voor Xbox 360, PlayStation 3 of PC reserveert bij Storegames, Playerone, Smartoys of Game Mania, krijg je ook nog eens toegang tot een van de drie exclusieve packs: het Speed pack, het Strike pack of het Power pack. Met Need for Speed Most Wanted Limited Edition geef je je vrienden stijlvol en geraffineerd het nakijken en laat je je rivalen keihard in het stof bijten.

Matt Webster, uitvoerend producent bij Criterion Games, weet het volgende te vertellen:
[blockquote]In Need for Speed Most Wanted verdienen spelers met alles wat ze doen Speed Points. Deze gebruik je om met je vrienden te wedijveren en de ‘Most Wanted’ te worden. Fans met de Limited Edition of de bonuspakketten zullen bij launch meteen bijkomende wagens krijgen om uit te kiezen. Deze wagens zijn afgesteld op hun specifieke speelstijl in de multiplayer, of ze nu de hoogste topsnelheid, de verste sprong of de snelste racetijd willen bereiken.[/blockquote]

De Need for Speed Most Wanted Limited Edition bevat de volgende multiplayer-bonussen:

 • Vier uur lang dubbele Speed Points
  Verdien twee keer zoveel Speed Points tijdens je eerste vier uur in multiplayer.
 • 2012 Porsche 911 Carerra S
  Geoptimaliseerde, aerodynamische carrosserie met een lagere luchtweerstand voor optimale snelheid en nitro-verbranding voor efficiënte en langdurige snelheidsboosts.
 • Maserati GranTurismo MC Stradale
  Met de ‘Race Pack Powertrain’-modificatie getuned voor meer paardenkracht en de impactbeveiliging-aanpassing om meer stabiliteit en kracht te garanderen wanneer je racet aan ongelofelijke snelheden.

Deze drie pre-order-pakketten zijn nu verkrijgbaar en bevatten vroege toegang tot multiplayer-voertuigen met unieke modificaties aangepast aan verschillende speelstijlen:

 • Speed pack
  Exclusief verkrijgbaar bij Storegames: De Caterham Superlight R500 in exclusief Satin Black-ontwerp, met de aanpassing Circuitbanden voor een betere wegligging en de aanpassing Lichtgewicht chassis waarmee je bovennatuurlijke snelheden kunt bereiken.
 • Strike pack
  Exclusief verkrijgbaar bij Game Mania & Smartoys: De Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series in exclusief Satin Black-ontwerp, met de aanpassing Kracht-aandrijflijn voor een motor die optimaal is getuned voor koppel, acceleratie en adembenemende snelheden, en de aanpassing Bandenreparatie, waarmee je zo weer verder kunt als tegenstanders je proberen tegen te houden.
 • Power pack
  Exclusief verkrijgbaar bij Playerone: De Ford F-150 SVT Raptor in exclusief Satin Black-ontwerp, met de aanpassing Versterkt chassis waarmee je beter bestand bent tegen schade, en de explosieve aanpassing Nitro, waarmee je moeilijke sprongen kunt maken en je tegenstanders bruut kunt uitschakelen.

Need for Speed Most Wanted is vanaf 31 oktober 2012 beschikbaar in de Benelux. De game komt uit voor de Xbox 360, PlayStation 3, PC, PS Vita, iOS en Android.

No more articles