Ouya is een project dat is ontstaan dankzij Kickstarter. Deze Android gebaseerde console krijgt na een jaar al een nieuwe versie, namelijk eentje met een 16GB harde schijf.

In de 16GB Ouya krijg je meer ruimte voor games, apps en media. De Ouya had al een 16GB versie, maar deze was alleen verkrijgbaar als Limited Edition.

Veel verandert er niet aan de Ouya. Het design en de kern blijven ongewijzigd, maar je zal voor dit model wel meer moeten betalen. De 16GB Ouya is verkrijgbaar voor $129,99, dit is ongeveer €96. De 8GB Ouya kwam ook al met een USB poort waar je externe harde schijven op kon aansluiten, het is dus de vraag of die extra centjes het wel waard zijn.

Ben je toch geïnteresseerd in de 16GB Ouya, kan je hem vinden op  de officiële site (www.ouya.tv), Amazon en meer…

 • http://gamesnack.be/ Jef

  Je kan deze sinds kort ook gewoon in een Dreamland filiaal terugvinden. Eerlijk gezegd denk ik dat de Ouya niet veel kans op succes meer heeft.

 • Nick Theunis

  Het is te weinig in de grote media gekomen, waardoor het niet echt bekend is geworden bij het grote publiek. Jammer want ik zag er wel potentieel in.

  • http://www.andyjanssens.be Andy

   Weinig grote media? Ouya heeft al verscheidene krantenkoppen gehaald, zelfs nog voor de release. Een console gebaseerd op Android voor alleen Android games is gewoon gedoemd om te falen. Voor de release had Jef er grote hopen voor dat dit een succesverhaal ging worden, nu blijkt dat dit allesbehalve zo is. Iemand die Android games wil spelen, doet dit op zijn smartphone/tablet. Wil je die games op tv spelen? Zelfs daar zijn nog mogelijkheden genoeg voor.

No more articles