Calling All Mixels voor iOS en Android ontvangt een nieuwe grote update. Verschillende nieuwe mixels, nieuwe gebieden en heel wat extra unlockable extra’s staan je te wachten.

Calling All Mixels brengt een verslavende mix van ontdekking, gevechten en strategie, waarin naar hartenlust gemixt en vervormd kan worden. Vind verloren Mixels, ontdek nieuwe gebieden en creëer verbluffende mixes in de knappe 3D – wereld. Spelers nemen de rol aan van Flain, een lid van de Infernites die op avontuur gaat om de verloren Mixel – stammen te herenigen.

Het belooft een zware onderneming te worden, waarbij vervelende Nixels je het knap lastig maken. Flain en de rest van de Mixels zullen al hun skills nodig hebben om hun nieuwe vrienden te vinden, nieuwe locaties te veroveren én om af te rekenen met de Nixels, om uiteindelijk alle Mixel stammen te verenigen!

Nieuwe content update voor Calling All Mixels:

  • Unlock 9 nieuwe Mixels van drie nieuwe stammen, elk met hun eigen krachtige kwaliteiten! Check de ijskoude Frosticons, de venijnige Fang Gang en de lenige Flexers!
  • 3 nieuwe gebieden met nieuwe objectives en challenges, plus nieuwe quests en waardevolle rewards
  • Heel wat nieuwe unlockable extra’s, zoals Mixels video’s die in de app bekeken kunnen worden, bouwinstructies en heel wat zaken om inspiratie op te doen
  • Mixels kunnen nu met elkaar gemixt worden op elk moment in een level!
No more articles